Nektek mikor kezdett el rövidülni a méhnyak és utána mennyivel szültetek?
Nekem is 35 hetesen, c2000 volt a méhszáj, 37 hetes kortól c2111 szóval nyílni is elkezdtem. 39+5 hétre született.
2. babával 36 hetesen volt c2100, előtte 31 hetesen nézték, még c3000 volt. 40+1 hétre indult be a szülés.
2. gyerekkel ráadásul kerek 39 hetesen már c2222 volt a méhszáj, én már készültem szülni 😂
2-es voltam
Na most megnéztem:
1. gyerek: 32 héten cx:2100, tehát már a méhszáj is nyílt. 38-dik héten szültem.
2. gyerek: 33.-dik hét : cx2100, itt aztán volt gáz , mert a másfél éves fiammal heteket voltam kórházban,nagyon beteg volt... 36-dik héten már cx:2222, mégis 39-dik héten szültem.
3.gyerek: 30.dik héten cx2000, 39-dik héten született
Ahogy látom nekem már jó korán rövidült a méhnyak, mégis kihúztam.
Tényleg nem lehet tudni. Lehet holnap beindul a szülés, lehet 40-dik héten indítják. Nekem 36 hetesen azt mondta az orvos, hogy mindjárt baba lesz, de mivel a nagyobbal kórházban vagyok, azt mondja, párszáz méterre vagyok a szülészettől, orvosokkal körülvéve, nem fektet be, de jelezzem a gyerekosztályon, hogy fennáll a szülés...Ehhezz képest 39-dik héten született :) Még az orvos sem tudja a méhnyak, méhszáj állapotából ponzosan megállapítani a szülés idejét, max következtetni. (persze nem extrém esetet írok, de pl nekem akkor már a belső méhszáj is nyitva volt) .
Boldog babavárást, jó egészséget!
( a 3.gyerekes válaszoló voltam, nem tudom hanyadik :) )
1. Vagyok
Egyébként nekem baromi magas a méhnyakam alapból
5cm
Doki: "bombabiztos"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!