Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelenthet ha a baba...

Mit jelenthet ha a baba hirtelen nem mozog?

Figyelt kérdés
29.hetben vagyok.eddig dem Volt tul aktiv a baba , de a 25 es 28.het kozott sokat mozgott . Most mar lassan 3 napja alig mozog , csak ejjel erzem Akkor is eleg tompan. Sokat emelgettem , cipeltem de nem gondoltam hogy problema lenne , mivel Nem fajt semmim. Szerintetek menjek holnap orvoshoz ?

2019. nov. 5. 16:19
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Oszinten szolva mar semmibwn sem vagyok biztos. Holnap reggel mindenkepp megnezetem. Nagyon aggodok, remelem feleslegesen ....
2019. nov. 5. 18:05
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is 29 hetes vagyok.Van olyan hogy egész nap le sem áll,ma pl.nekem sem túl aktív.Ilyenkor behallgatunk szívhang gigyelővel. :))
2019. nov. 5. 18:41
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, úgy fordult, hogy pont a lepényt rugdossa. Olyankor tompábban érzed.
2019. nov. 5. 19:14
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Frontkor nekem is alig mozgott a baba.
2019. nov. 5. 19:29
 15/34 A kérdező kommentje:
Egyre roszabb a helyzet. Se kola, se csoki , semmi nem segit. Mar a szivdobogasat sem igazan erzem. Sajnos ma mar semmit sem tudok tenni , holnap megirom hogy mi volt - hatha masnak segit ha netan ilyen helyzetbe kerul
2019. nov. 5. 19:45
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Miert nem mesz be korhazi ugyeletre. Utana megnyugszol. Taxival menj be,ha nincs aki bevigyen. Drukkolok.
2019. nov. 5. 20:15
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Tisztázzuk hogy a baba szívdobogását te nem érezheted. Te a saját hasi artériádat érzed.

Amennyiben valóban nem reagál semmire akkor azonnal irány az ügyelet! Ez nem játék! Ha baj van és időben elkapják akkor lehet hogy korababa lesz de egészséges. Ha későn akkor... Erről ne is beszéljük. Reméljük csak lusta! De azonnal ügyelet!

2019. nov. 5. 20:46
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is menj be az ügyeletre.
2019. nov. 5. 20:51
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

A baba szívét tényleg nem érezheted, vagy a saját szíved érzed, vagy a baba csuklása lehet még ritmikus mozgású amit érezhetsz.

En egy durva hasmenést kaptam el a kisfiamtol 30 hetesen( sajnos vele kórházban is voltunk) és akkor nagyon nagyon nem éreztem a babám, legalábbis sokkal kevésbé, ritkábban és enyhébben.

Kb 2 nap volt ilyen, azóta újra intenzív a mozgása (32.heten vagyok)

Akkor én is nagyon megijedtem...

Várjuk mi volt a dokinál neked, szorítok hogy minden rendben legyen!

2019. nov. 5. 22:13
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Ird meg mi volt, szoritunk!
2019. nov. 6. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!