Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelenthet ha a baba...

Mit jelenthet ha a baba hirtelen nem mozog?

Figyelt kérdés
29.hetben vagyok.eddig dem Volt tul aktiv a baba , de a 25 es 28.het kozott sokat mozgott . Most mar lassan 3 napja alig mozog , csak ejjel erzem Akkor is eleg tompan. Sokat emelgettem , cipeltem de nem gondoltam hogy problema lenne , mivel Nem fajt semmim. Szerintetek menjek holnap orvoshoz ?

2019. nov. 5. 16:19
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
81%
Ha alig mozog is, attól még mozog, ne aggódj :) Ha egyáltalán nem éreznéd, akkor lenne baj de így nincs, csak most lustább. Front is van. Neked sem egyformák a napjaid, ahogy neki sem.
2019. nov. 5. 16:27
 2/34 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Az elmúlt pár napban nekem is kevesebbet mozog a babám, szerintem a front miatt. Több kismama mondta ugyanezt a tapasztalatot, szerintem nem kell aggódnod, de amúgy gondolom úgyis nemsokára mész a 30 hetes UH-ra, ott majd megnyugtat a doki is. :)

25 hkm

2019. nov. 5. 16:34
 3/34 anonim ***** válasza:
95%
Azért ha már 3 napja csak gyengén érzed akkor én megnézetném magam azért az ügyeleten,nem várnék holnapig.
2019. nov. 5. 16:35
 4/34 anonim ***** válasza:
85%

Én biztos ami biztos El mennék.

Nekünk is volt, hogy a 38.héten alig mozgott. Inkább bementünk. Nézték nst-t, ott is elég lustácska volt. Nézték ultrahangot, méhszájat. Akkor mondták, hogy beékelődött már a feje és nyílik a méhszáj. Ne lepődjek meg, hogy kevésbé érezzem és nem annyira aktív. Szóval szerencsére nem volt gond.

De pont a szem tanúja voltam, amikor egy hölgy bejött, hogy nem nagyon érzi, hogy mozognak. Sajnos ott valami történt és már nem élt a baba. Én azután inkább mentem, hogy nézzék meg, nehogy valami baj legyen.

2019. nov. 5. 16:36
 5/34 anonim ***** válasza:
91%
Front van,nekem is keveset mozgott,de kolaval ebresztettem 2 x is.
2019. nov. 5. 16:39
 6/34 A kérdező kommentje:
Nekem Majd csak a 32.heten kell mennem, es nem birom ki meg 3 hetig ezt a bizonytalansagot. De tegnap ejjel ereztem a szivdobogasat , ugyhogy gondolom hogy el. Es elkepzelni sem tudom oszinten hogy mi baja is lehetne? A szive dobog, eddig minden rendben volt. De szerintem holnap azert megnezetem.
2019. nov. 5. 16:55
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Es nappal egyaltalan nem mozog semmit? Ha lefekszel es figyelsz akkor sem? Csoki,kola,zene. Razogasd meg a hasad kicsit. Valamire kene reagalnia.
2019. nov. 5. 17:07
 8/34 A kérdező kommentje:
Mar mindent probaltam. Sajnos nem. Ha rateszem a kezem a hasamra, egy kicsit lehet erwzni hogy van bent valaki, talan par milimetert megmozdul, de egyszeruen nem mozog mar ugy mint mult heten. Nagyon szepen Köszönöm a valaszokat , ma mar csak ti adhattok erot. Mindenkinek ment a zold kez. De ha szivhang van , dobog a szive akkor milyen mas baja lehet igy hirtelen?
2019. nov. 5. 17:12
 9/34 anonim ***** válasza:
92%

Átfordul olyan pózba, ahol nem érzed annyira mocorogni. Még van helye bukfencezni.

Ettől függetlenül menj el dokihoz, nem te leszel az első, aki csak megnyugtatásért megy.

2019. nov. 5. 17:29
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy a baba szívdobogását érzed? Nem a saját ütőered?

Amúgy én ma reggel bementem a kórházba, mert tegnap délután óta nem éreztem mozogni a babát, de szerencsére nálunk minden rendben van. Az asszisztens egy tündér volt, nem éreztette, hogy fölösleges volt bemenni. Szerintem nem árt, ha ránéznek.

2019. nov. 5. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!