Mit jelenthet ha a baba hirtelen nem mozog?
Szia!
Az elmúlt pár napban nekem is kevesebbet mozog a babám, szerintem a front miatt. Több kismama mondta ugyanezt a tapasztalatot, szerintem nem kell aggódnod, de amúgy gondolom úgyis nemsokára mész a 30 hetes UH-ra, ott majd megnyugtat a doki is. :)
25 hkm
Én biztos ami biztos El mennék.
Nekünk is volt, hogy a 38.héten alig mozgott. Inkább bementünk. Nézték nst-t, ott is elég lustácska volt. Nézték ultrahangot, méhszájat. Akkor mondták, hogy beékelődött már a feje és nyílik a méhszáj. Ne lepődjek meg, hogy kevésbé érezzem és nem annyira aktív. Szóval szerencsére nem volt gond.
De pont a szem tanúja voltam, amikor egy hölgy bejött, hogy nem nagyon érzi, hogy mozognak. Sajnos ott valami történt és már nem élt a baba. Én azután inkább mentem, hogy nézzék meg, nehogy valami baj legyen.
Átfordul olyan pózba, ahol nem érzed annyira mocorogni. Még van helye bukfencezni.
Ettől függetlenül menj el dokihoz, nem te leszel az első, aki csak megnyugtatásért megy.
Biztos, hogy a baba szívdobogását érzed? Nem a saját ütőered?
Amúgy én ma reggel bementem a kórházba, mert tegnap délután óta nem éreztem mozogni a babát, de szerencsére nálunk minden rendben van. Az asszisztens egy tündér volt, nem éreztette, hogy fölösleges volt bemenni. Szerintem nem árt, ha ránéznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!