Egyszeri görcsölés természetes? 10hkm
Figyelt kérdés
Nincs vérzés és rendszeres görcs sem de reggel úgy ébredtem hogy pár másodperces görcs volt a hasamban. Bár az is lehet hogy azért mert utána mennem is kellett nagydolgot végeznem.2019. nov. 4. 18:10
1/4 anonim válasza:
Magnéziumot szedj, ha rendszeresen előfordul, egyébként amíg nem vérzel, normális.
3/4 anonim válasza:
Normális,velem sokáig volt ugyan ez.Nincs vérzés, erős hosszan tartó görcs nem kell megijedni,nől a méhed alakul át minden.Én is mindig mondtam a dokimnak,ő meg mindig nyugtatott:).Magnézium ami fontos!Én most vagyok 24hetes és mondhatom túl vagyok rajt :).Még nospat javasolta görcsre bár én nem használtam hiába mondta többször is,h.nem árt a babának.
4/4 anonim válasza:
Elvileg a 10. Héten lehetnek görcsök, mert a méh mérete már érintheti a belső szerveket és ez járhat fájdalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!