Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A ti terhességeteknél is...

A ti terhességeteknél is okoskodtak?

Figyelt kérdés
2 hete egy ebéden szörpöt ittam, anyósom oda jött és folyamatosan mondta ne igyak olyat, sok a cukor benne, az első 12 hétben erre nagyon oda kell figyelni. Megittam (1 pohárral), mert kívántam, amúgy mindig vizet iszok. Később meg pezsgővel kínálgatott. Nem fogadtam el. Mindig mond vmit mit szabad enni meg mit nem. Mintha vmi hülye tini lennék, aki nem vigyáz erre. Meg hogy mi a vércsoportom mert aszerint kellene étkeznem. Anyukám is folyton olyan dolgokat mond, amiket tudok, mivel folyamatosan tájèkozódok e témában. Már bánom hogy elmondtuk a szülőknek. A többi rokonnak már nem is merem. Úgy érzem mintha fogyatékosnak néznének.
2019. nov. 4. 13:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

10

Egy idő után szerintem megtanulja kezelni az ember. Engem sem érdekel ha bunkó vagyok. Mamikának is megmondtam mikor mászott bele a babakocsiba, hogy feküdjön is mellé nyugodtan. 😂😂😂

2019. nov. 4. 20:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Anyósomnak is mindig mindenről van véleménye, és ha kell, elmondja 100x is ugyanazt, ha vki nem ért vele egyet.

Nekem az a stratégiám, hogy egyszer meghallgatom, valamit reagálok rá türelmesen, ha ilyenkor újra elmondja a saját verzióját, arra már egy szót se szólok, hanem mindent úgy csinálok tovbbra is, ahogy akarom.

2019. nov. 5. 18:33
 13/13 anonim ***** válasza:

12

Én mondjuk az anyósommal pont úgy vagyok, hogy még volt a lehetősége neki is. Tudom hogy elég sok mindent szarul csinált úgyhogy jobb ha befogja.

2019. nov. 5. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!