Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes kismamáknak nem okoz...

20 hetes kismamáknak nem okoz gondot az alvás?

Figyelt kérdés
Hason alvós voltam,ugye az már nem megy! Háton nem ajánlatos, így marad az oldal fekvés! De nekem annyira fáj 2 oldalt a forgó csontom, és a combom hogy nem tudom már hogyan aludjak!
2019. nov. 3. 10:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Nem jo az aramlas haton,ne fekudjetre ugy! Voltam korhazban,volt egy lanyka, akit sokaig ultrahangoztak hanyatt es abba kellett hagyni es felallnia, mert elkezdett visszafele menni az aramlas.
2019. nov. 3. 15:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, meg ne egyél ezt meg azt, és ne emeld a fejed fölé a kezed... ne haragudj de bízz a testedben! :) A baba jelezni fog (fel fog ébreszteni), ha már nem lesz jó neki ha te háton alszol!
2019. nov. 3. 17:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Még messze vagy a 3.trimesztertől...
2019. nov. 3. 19:14
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek
2019. nov. 3. 20:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Úgy kell aludni ahogy jól esik! Én 30-32 hetesen hagytam el a háton alvást, akkor már nem volt jó a babának. Sőt! Hiába mondják hogy a bal oldalon kell aludni az utolsó hetekben, engem a baba úgy sem hagy... :) addig aludj amíg tudsz, úgy ahogy te akarsz!

36 hkm

2019. nov. 3. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!