Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fenék gondok? Másnak is...

Fenék gondok? Másnak is vannak? Mi az oka?

Figyelt kérdés

Bocsánat, ha gusztustalan a kérdés.

Ki tudjátok hatékonyan és tartósan törölni a feneketeket?

Nekem gyakran nem megy. Megteszem amit meg kell, normál 3 rétegű papírt használok utána, és eleve ez valamiért nagyon sokáig tud tartani, mintha egy barna zsírkrétán húzogatnék papírt...majd úgy érzem, már tiszta vagyok és mégis, gyakran a következő alkalommal mikor wcre megyek, a bugyim össze van csíkozva.

Emiatt már inkább megfürödni szoktam, amikor csak tehetem. De miért lehet ez? Csak és kizárólag terhesen van ilyen problémám (3.gyerek).

Másnak is van ilyen?

2019. nov. 3. 08:13
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Írtam hogy fürdök, nem tanácsot kértem :)

Ha otthon vagyok természetesen ez a legcélszerűbb és nekem is van nedves papir, szóval megoldom.

De az okát akartam volna tudni hátha valaki tájékozottabb és azt, hogy van-e bárki evilágon hasonló fura "tünettel". :)

Látom, hogy vannak páran. Ilyenről pl dokit nem és nem kérdezek, hát ott süllyednék el. Itt inkább bevállalom, hogy hülyének néznek..

2019. nov. 3. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!