Másnak is vannak gondok a PS+-os NBA 2k16-al?
Figyelt kérdés
Ugye tegnaptól megkaptuk a PS+-hoz az NBA 2k16-at, le is töltöttem, el is indul. A gondok itt kezdődnek, mivel csak Quick matchet tudok játszani a Golden State Warriors és Cleveland Cavaliers közül választva. Többi csapatot ki se tudom választani, mert elvileg frissítéseket töltene le hozzá (ha jól vettem ki, mintha frissítené a roostert, stb), de nagyon lassan. Az egész rooster 1 óra alatt frissült 16%-ról 17%-ra. Letöltés nem megy mellette, így az se lehet, hogy amiatt lassú. PS4-es frissítésekből is fent vannak a legújabbak. Próbáljam meg letörölni és felrakni újból vagy várjak, hátha amiatt volt, hogy leterhelték a szervereket?2016. jún. 8. 10:11
1/5 anonim válasza:
Várni kell...majd 50gb kell leszednie...
Én is tegnap szedtem le és ma lett kész.
Ugyhogy nyugi. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Hát utána vártam én is, így nehezen, de eljutott 30%-ig. Viszont azt nem értem, hogy ezt miért nem lehetett a rendes letöltésbe rakni? Egyszerűbb lett volna és nem azzal szembesül az ember, hogy hoppá, rendesen játszani még nem tudok, mert hiába van még fent a játék, 50GB-ot még le kell töltenie.
Köszi a választ, ment a zöld kéz
2016. jún. 9. 07:42
3/5 Gele19 válasza:
és azzal még nem is szembesültél hogy a neten játszásnál jön a lag, mint minden sport ea játéknál...
4/5 anonim válasza:
Mert ez frissités. :D nyílván igazából ez nem frissités...de ilyen címszó alatt van,
Engem is felba-sz-ott...
De megérte mert megtudtam csinálni magam 2 méteres szakállas állatnak :DD
5/5 Wilson24 válasza:
Gele19 az nba2k16-ot nem az ea csinálja. Meglepő de a 2K gyártja ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!