Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig dolgozzak? Most vagyok...

Meddig dolgozzak? Most vagyok 19 hetes.

Figyelt kérdés

Irodai munkám van, a legrosszabb, hogy 8 órát végig kell űlni, illetve az oda-vissza közlekedés borzalmas. Általában állva utazom és visszafelé egy óra.

Most még magzatvíz vizsgálat miatt itthon vagyok a héten, de nem tudom, hogy fogom bírni.

Az első gyereknél nem voltam ilyen, hogy is mondjam, "terhes".

2008. nov. 17. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is irodai munkát végeztem, oda-vissza buszoznom kellett, volt hogy állva (bár néha addig nem indult el a sofőr, amíg valamelyik bunkó át nem adta a helyét. :D)

Én a 9. hónapig dolgoztam.

De ezt csak te érezheted, hogy téged mennyire terhel meg. Ha megterhelőnek érzed, akkor ne menj dolgozni, ennyi.

2008. nov. 17. 14:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is pont ezen gondolkozom, de én még csak 9 és fél hetes vagyok. Én is irodában dolgozom és busszal járok dolgozni, bár csak negyed óra nekem a busz. Reggelente szinte mindig állok, mert rengeteg az iskolás, de szerencsére hazafelé sokszor van ülőhelyem.

Ma reggel is akkorát rántott rajtam a busz, hogy majdnem délig nagyon fájt alul a hasam.

Jó babavárást!!!

2008. nov. 17. 14:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ameddig még jól érzed magad, illetve az orvos nem javasolja az ellenkezőjét szerintem dolgozhatsz.

Én a 36. hétig dolgoztam szintén irodában.

Boldog babavárást!

8 hetes kislány boldog anyukája

2008. nov. 17. 14:26
 4/7 A kérdező kommentje:

A legrosszabb, hogy fél 6-kor kell kelnem, mivel fél 8 kor kezdődik a munkaidő és mire hazaérek a gyerekkel az oviból van, hogy fél 6.

Iszonyatosan elfáradok, és pénteken 2-től 8-ig, ill.szomvaton fél 9-től 3ig iskolában vagyok, azt muszáj befejeznem. A szerdai iskoléról meg már nem is beszélek , mert arra képtelen vagyok bejárni.

2008. nov. 17. 14:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Én vagyok a második válaszoló. Én heti három alkalommal járok suliba, és iszonyatosan elfáradok, nekem még nincs gyerkőcöm, úgyhogy ennyivel kevesebb. De a leckéket alig tudom megírni, mert én még nagyon sokszor rosszul vagyok.
2008. nov. 17. 14:34
 6/7 A kérdező kommentje:

Hát igen, ez nehéz kérdés. Nekem amugy sem lesz jó, mert ebben az évben május óta dolgozom (előtte GYES-en voltam), így sem meg úgy sem lesz meg a 180 napom, nagyon rossz lesz a GYED-em :(

Asszem nyúzom magam amíg lehet, csak nehogy valami baj legyen mert már volt egy elhalt terhességem is.

2008. nov. 17. 14:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk a szülésfelkészítőn azt mondták, hogy a 30. hét után már nem ajánlott a napi 8 óra munka (van elég teendő otthon is), se fizikailag, se lelkileg nem jó.
2008. nov. 18. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!