Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb. hány hetes terhesen...

Kb. hány hetes terhesen derülhet ki, ha esetleg valakinek méhen kívüli terhessége van?

Figyelt kérdés
2008. nov. 17. 12:42
 1/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem mi a legkorábbi és legkésőbbi időpont (terhességi hetekben számolva), amikor kiderül(het), ha vkinek méhen kívülije van?
2008. nov. 17. 12:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy tünetei is vannak. Előfordulhat vérzés erős görcsök, erős szúrások ott ahol a baba tapad. Viszont az 1. Uh vizsgálaton minden kiderül. A terhességet úgyis orvos állapítja meg hivatalosan, tehát látni fogja az ultrahangon. Ezért érdemes pozitív teszt után mihamarabb dokihoz menni. Elmaradt menses után 2 héttel már látni szokták a petezsákot. Én is addig vártam.
2008. nov. 17. 12:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Jó,de azért kérdeztem, mert én külföldön élek. Itt nincs a 12.hét előtt uh. Ezért szeretném tudni a választ a feltett kérdésemre.
2008. nov. 17. 12:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
pontosan ahogy írták. ha már a doki ultrahangon lát valamit, azt is látja hol van. mert ugye vagy a méhben van, vagy a petevezetékben. és nagyon fájdalmas, régen ebbe bele haltak.
2008. nov. 17. 12:49
 5/10 A kérdező kommentje:
A tüneteket én is ismerem nagyjából, de én azt szeretném tudni mikor derül ki legkésőbb véletlenül. Ergó itt nincs uh 12.hét elött, most 7hetes vagyok. Honnan a manóból derül ki, majd ha már keső lesz, vagy hogy?
2008. nov. 17. 12:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor pontosabban: Ebben az esetben 6-7 hetesen éreznéd, ha bibi lenne.
2008. nov. 17. 12:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

1. és 3. válaszoló vagyok. E szerint a cikk szerint is a 6-7. héten jelentkeznének a tünetek.

[link]

2008. nov. 17. 12:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Az szuper, ugyanis tegnap este kórházi ügyeleten dekkoltam 2óra hosszát, mert meló után rózsaszín folyásom volt, meg 1csepp piros vér a sok cipekedéstől. Utána egész éjjel görcsölgettem, jobban mint eddig a mindjárt megjön érzés, amire azt mondják normális, plusz éles fájdalom is volt néha, picit tegnap is , meg ma is. De itt nincs uh 12.hét előtt. Most szerdán megyek uh-ra, de csak azért mert volt az a kis vérzés. Megijedtem, mi van ha esetleg méhen kívüli, de szerdáig megeszem a kalapom az idegtől, sok víz lefolyik még addig a Dunán. :(
2008. nov. 17. 12:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Megint én! Nem biztos, hogy bármi gond van, nekem is volt , sőt nem csak rózsaszín, hanem piros vér is. Nekem sem volt méhen kívüli, viszont gyógyszert (UTROGESTAN) írtak fel. A baba most 34 hetes pocilakó, kutya baja. Pihenj és próbálj lazítani! Ha tudsz, szerezz be magnéziumot, mert az is segíthet.
2008. nov. 17. 12:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi. El fogok akkor menni a körzetihez, de nem tudom, h. uh előtt, vagy után menjek. Azt hiszem jobban járok, ha inkább előbb megyek, hátha itt is van duphaston, vagy utrogestan ebben az országban. Próbálok pihenni, de még szerdáig nem tudom hogy bírom ki, hogy megtudjam minden oké. :(((
2008. nov. 17. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!