Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák mi a tapasztalat. Ha...

Kismamák mi a tapasztalat. Ha valamire rákivánunk és ahova nyúlunk ott lesz a babán?

Figyelt kérdés
Csak akkor ha nem kapjuk meg vagy akkor is ha megkapjuk? Vagy ,hogy van ez?Oké,h.babona,de kiváncsi vagyok mi a tapasztalatotok meg félek ,h.igaz lehet ha az arcomhoz nyúlok.
2019. okt. 26. 19:45
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
94%
És neked nem gyanus hogy akkor minden gyerek csupa folt lenne?
2019. okt. 27. 05:21
 32/38 anonim ***** válasza:
96%

Ez nem rosszindulat senki részéről. Simán annyira banális és hülye kérdést tettél fel, amire nem lehetett másként reagálni.

A fiam térdén van egy folt. De a legvadabb álmomban sen gondolom, hogy attól van, mert MEGkívántam valamit és a térdemhez nyúltam. Még maga a feltételezés is vicces, ezért reagált mindenki úgy, ahogy.

2019. okt. 27. 06:27
 33/38 anonim ***** válasza:
95%

ez nem rosszindulat. Minden logikát mellőzött kérdéseket írsz ki, ráadásul random dobálod az igekötőket a szavakhoz.

Félsz, hogy igaz lehet. Hát féljél is, meg is érdemled, mert ilyen buta vagy.

2019. okt. 27. 08:16
 34/38 anonim ***** válasza:
81%
Alap biológia. Nem tudom mennyi iskolát végeztél el, de ajánlok egy kis korrepetálást. Ez nem hit kérdése, hanem színtiszta genetika.
2019. okt. 27. 09:30
 35/38 anonim ***** válasza:
81%
😂 😂 😂 10 perce folyik a könnyem a nevetéstől, a férjem meg bután néz mi történt velem 😂
2019. okt. 27. 11:22
 36/38 anonim ***** válasza:
66%
27-es! Ezen nagyon jót nevettem.😄
2019. okt. 27. 13:44
 37/38 anonim ***** válasza:
0%
Megboldogult anyósom is ezt hajtogatta mikor a babómmal voltam terhes😂😂😂 ez szerintem az öregek babonája.Nagyjából sejtem mit akart kérdezni.Ilyen /ehhez hasonlót olvastam itt már régebben,hogy ha terhesen beütöm a pocakom meglátszódik a babán? Azokat mért nem röhögték ki? Sőt volt aki még írt példát is.Kérdező ne foglalkozz vele hülyeség.Bár sokszor azt veszem észre nem mindig a kérdező a (hülye)Mért ne kérdezhetne?Azért van az oldal.Nem?
2019. okt. 27. 14:54
 38/38 anonim ***** válasza:
0%

nekem a fenekemen van egy eperre hasonlító forma, anyum azt mondta, hogy megkivánta az epret, és megvakarta a hasát..hogy össze függ-e nem tudom, de amikor érik az eper, a fenekemen lévő folt is pirosodik.

Másik sztori, hogy amikor 6 hónapos terhes voltam, a porszívónak a dugóját tekertettem vissza a porszívóba, az felcsapott a hasamra. Fiam hátán van egy piros csik születése óta. Érdekes dolgok ezek.

2019. okt. 27. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!