Kismamák mi a tapasztalat. Ha valamire rákivánunk és ahova nyúlunk ott lesz a babán?
Figyelt kérdés
Csak akkor ha nem kapjuk meg vagy akkor is ha megkapjuk? Vagy ,hogy van ez?Oké,h.babona,de kiváncsi vagyok mi a tapasztalatotok meg félek ,h.igaz lehet ha az arcomhoz nyúlok.2019. okt. 26. 19:45
21/38 anonim válasza:
Bakker azóta is röhögök, hogy elolvastam a kérdést. 😆🙉🤣🙈 Hallod nem is értem amit írsz. Ki talál ki ilyen hül.eségeket???? Ja és még mindig nem értem, hogy mi van?!?! Mi lesz a baba arcával? Lesz rajta egy süti? Ba..ki nem tudom abbahagyni a röhögést. 😂🤣😂
22/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm 20-as válaszoló.A többi ostoba választ is,hogy nem tudok fogalmazni stb.Olvassátok el amit írtatok ott is van gond.Babona amit kérdeztem ennyi volt az egész.Gondolom fiatalok vagytok mert azért nem értitdk kérdezzetek meg egy idősebb embert ,hátha értelmesebb
2019. okt. 26. 21:14
23/38 anonim válasza:
Jesszus!😄 Teljesen értelmetlenül és magyartalanul írsz. Rákívánsz szó nem létezik, szokják —> szokták... Ne oltogasd a válaszadókat, mert hülye kérdésre csak hülye választ lehet adni. Én sem értettem, pedig nem vagyok fiatal.
A kolbászos válasz tetszett nekem a legjobban, de a többin is nagyon jót nevettem.😂
24/38 anonim válasza:
Hú hát az én gyerekem csurom foltosan született, mert mindig rákívántam és fogdostam magam. Sőt volt hogy a fogdosásra kívántam rá.😂😂😂
25/38 A kérdező kommentje:
Értem.Bocsánatot kérek mindenkitől!😔Nekem sem esik jól,h.kinevetnek...Törlöm a kérdést bár még látszódni fog de mindegy is.
2019. okt. 26. 21:35
27/38 anonim válasza:
Én elestem terhesen a jégen mégse lett kék zöld foltos a baba hál istennek egészségesen született.
29/38 anonim válasza:
Na de ez engem mar erdekel. Most mi lesz a babaval? Mert ugye megkivantam a kakaot tegnap. Es ittam is. De hat ugye csak az arcomba kell tenni a kajat amit megkivanok, nem? Tehat hogy nem erek az arcomhoz ha valamit megkívánok? Akkor most feka lesz a gyerek? Mert azt én ki nem magyarazom 🤦🏼♀️🤣🤣🤣
30/38 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem attól aki ezt mondta nekem.Ő azt mondta,h.mikor terhes volt megkívánta a ribizlit és a lábaszárához nyúlt.A gyereke mikor megszületett a lábaszárán volt egy folt...Ennyit szerettem volna,hogy ti hisztek-e az ilyenbe.Nem gondoltam,hogy ennyi rossz indulatú ember van ezen az oldalon.Sajnálom,hogy ilyenek vagytok.
2019. okt. 27. 05:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!