Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesvitamin mennyi idő...

Terhesvitamin mennyi idő alatt szívódik fel?

Figyelt kérdés

10 hetes vagyok, a rosszullétek egyre gyakoribbak, már szinte egész nap hányingerem van és többször is hányok.

Az egy dolog, hogy a kaja nem marad bent de mi a helyzet a vitaminnal? jó lenne ha valami azért jutna a babának... Mennyi idő alatt szívódnak fel a vitaminok a tablettából?

2019. okt. 25. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz azzal gond, én mindet kihánytam, a lányom meg tökéletes lett, az anyai szervezetből szednek el mindent, az első trimeszterben pláne nem is fogyasztanak sokat, a másik kettőben fontosabb a vitamin, de ha nem tudod szedni, akkor se lesz baj.
2019. okt. 25. 16:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is kihánytam mindent és vitamint sem szedtem és egészséges babám született :)
2019. okt. 25. 18:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan kell neki legalább 1 óra, ha nem több.

De a többieknek igazuk van, nem gàz, ha nem szívódik fel.

Néha nekem is visszajött 20 percen belül, nem törtem magam ezen, nem vettem be másikat.

Szerencsére nem progeszterontabletta.

2019. okt. 25. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!