Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogyan számolja a heteket?

Ki hogyan számolja a heteket?

Figyelt kérdés

Szeptember 10-én volt peteérésem, ami biztos, mert érzem mikor van.

Ez alapján 7+3 hetesen voltam ultrahangon, amin 7 hetest számoltak.

Ma lennék 8+3 napos.

Ti hogyan számoljátok? Méret alapján vagy pedig a menstruációtok szerint?

2019. okt. 25. 14:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Emberek! Azért kérdeztem, mert első terhességem...

Jogos a tudatlanságom, nem?

Kezdő profik vagytok ezek szerint.

2019. okt. 25. 20:29
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

A menstruációhoz számolják, így egységes. A kiírt dátumot a 12.heti genetikai UHn módosítják, ha kell. A heteket nem kell máshogy számolni.

Az meg h x hét plusz hány napos vagy, a lőtéri kutyát nem érdekli rajtad meg az orvosodon kívül. (Ezt a ha megkérdezik, hány hetes vagy reakcióra.) X hetes, kész.

2019. okt. 25. 20:56
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ a normális válaszolóknak!
2019. okt. 25. 21:06
 14/15 anonim ***** válasza:
83%

Jogos a tudatlanságod igen,de miután voltál orvosnál aki megkérdezte mikor volt az utolsó menstruációd első napja,majd megmondta hány hetes vagy,sőt a szülés napját is belőtte, elkezdessz otthon azon agyalni,hogy tuti valamit elszúrt.

Egyébként ha utánaolvasol,egy terhesség nem 40,hanem 38 hetes.

Éppen azért mert kb a ciklus közepén történik maga a teherbeesés,ami általában a 2.hét és ezt az orvosok is jól tudják.

2019. okt. 26. 11:01
 15/15 A kérdező kommentje:

Nincsen belőve a szülés időpontja.

Az orvos nem mondott konkrét hetet.

2019. okt. 26. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!