Terhességem kb 8. hetében egyik reggel (nagyon fázós előző napi munka után) arra keltem, hogy szúr a pisilés, alig jön, csepeg, majd elmentem gyorsan a védőnőhöz ott csinált gyors tesztet, negatív lett. Mi lehet ez?
Majd elmentem baktérium tenyésztésre másnap, "baktérium nem tenyészett ki", iránydiagnózis cystis acuta. Ez mit jelent az én állapotomban? Szóval most a 10. héten vagyok és sok tea + tőzegáfonya kapszula + fekvés után enyhültek a panaszok, majd eltűnt kb 1 hét alatt a 9. hétre. De tegnap éjjel arra keltem, hogy nagyon kell pisilnem, megint nagyon fájt közben és ilyenkor 2 percenként kell pisilnem, de csak cseppek jönnek. A háziorvosom szabadságon van, nem helyettesíti senki, olvastam, hogy antibiotikum kellene, de van/volt valakinek hasonló tapasztalata? Választott dokim még nincs, a körzetihez bejutni meg lehetetlen ezzel a kis dologgal. Pisilés közben is szúrkál, mintha tűt pisilnék, és felállok és a hólyagom (?) alsó része a lágyékomnál szúr. Nektek mi segített? Merre induljak? Nagy lehet a baj? Olvasni lehet minden rémséget....
Köszönöm!!!
Igyál sokat
Lehet vesekő
Stb
Rengeteg dolog
Mondenképpen komoly kivozsgás kell nem csak tenyésztés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!