Mikor mozdult meg a baba a hasatokban milyen érzés? 16 hetes vagyok most
Figyelt kérdés
2019. okt. 23. 23:00
1/11 anonim válasza:
Én a 17. héten éreztem először, és hülyén hangzik, de tényleg olyan, mintha a gázok mozognának benned, olyan buborékszerűen (legalábbis nekem ilyen volt), csak napról napra erősebben érzed... Nagyon izgalmas :) De van, aki csak a 20. hét környékén érzi, ez nagyon változó.
2/11 anonim válasza:
Az elsőt 14, a másodikat 13 hetesen kezdtem érezni, mindkettőt kb 18 hetesen lehetett látni és érezni kícülről is. Hátsófali lepény. 😊
3/11 anonim válasza:
17-18 hetesen, de nem voltam biztos benne, hogy o az. Olyan erzes eloszor, mintha egy ideg akaratlanul osszerandulna, aztan mintha (bocsi) egy kiseger kapirgalna odabent :)) Igy kozel mar erosebben es hatarozottabban erzem a rugasokat es mocorgasokat, neha csuklasokat, most mar nem mindig kellemes erzes :)
4/11 anonim válasza:
Na... szoval igy kozel 30 hetesen. Bocsanat az elirasert :)
5/11 anonim válasza:
Nekem nem volt valami aktív és csak ritkán rúgott egyet 18-19 hetesen.Elmultam már 20 hetes mire nagyokat rúgott.
6/11 anonim válasza:
17 hetesen. Tényleg bélmozgashoz hasonlít, mint mikor korog egy nagyot a hasad vagy ilyesmi.
7/11 anonim válasza:
19 hetesen realizáltam, hogy ő az. Most 20 hetes vagyok és mostanra már egyértelmű, de nem érzem mindig. Legtöbbször csak este. Pedig nekem is hátsófali a lepény.
8/11 anonim válasza:
16 hetesen de nem voltam benne biztos, csak ahogy egyre erősebben éreztem. Bélmozgással ugyanolyan nekem.
Második gyereknél azóta se tudom mert a terhesség eleje óta nagyon sok bêlmozgás volt. 19 hetesen már biztosan tudtam, hogy baba.
9/11 anonim válasza:
Első fali méhlepény, 21 hetesen, már nagyon vártam és egyszercsak rúgott. Mocorgast nem éreztem, rögtön rúgással kezdte :D
10/11 khniki válasza:
Pont a 20. hét első napján. 3 bökést éreztem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!