Koponya végű, ferde harànt fekvès tènyleg indokolja a
kórhàzi bentfekvèst?
21/30 A kérdező kommentje:
Csak az a baj h ha be is fordul,barmikor visszafordulhat harantba. Otthon ki nezi? Honnan tudjam? A szulesznom szerint 35-36 het elott minden terhesnel fennall a veszelye a koldok zsinor eloreesesnek,mert akkor meg van annyi hely a vizben. Mindenki fekhetne be ennyi erovel. Ha elmegy a viz akkor mento es megemelt csipovel fekudni. Minden szuresem neg. Ha lesz fertozesem,azt itt fogom elkapni es a stressztol maris megy fel a vernyomasom. Ahol vagyok varos az egyik legjobb III.pic van. Ettol nem felek,foleg steroid utan h gond lenne. Remenykedem h hazamehetek hetvegere,mar forgolodott az elobb.
Érdekes gondolkodásmódod van. Koraszülés veszélyeitől nem félsz, de attól pánikrohamod van, hogy nincs teljes csend éjszaka es idegen helyen nem tudsz kakilni. Mondhat neked bárki bármit, írhatnak itt litániákat, te csak magadra gondolsz. Kérdésedben csak harántfekves volt, aztán kiderült, hogy nyilika méhszájad, most már a vernyomasod is rendetlenkedik. Szerinted ha nem az.ilyen eseteknek, akkor kiknek tartják fent a terhes pathológiát?
2019. okt. 22. 21:10
23/30 A kérdező kommentje:
A mehszaj ilyen kozepido ota, a vernyomas a stressz miatt. De csak 120/90. A szuleszno szerint sem ilyenkor indokolt a befekves. Max 36 het korul harantnal. En erzem. De meglatjuk. Meg fogom irni mi lett.
Hát nem tudom.. Nekem a 20. héttől 2100 a mehszajam, de szó sem volt arról hogy bekéne feküdnom. Most betoltott 33 hetes vagyok. Kb 2 hete fordult meg koponyavegube, a mehszaj továbbra is 2100.
2019. okt. 22. 22:41
Ja és nekem azt mondta a dokim hogy a 35. hétig ő még nem foglalkozik ezzel, hogy hogy fekszik, mert addig még bőven foroghatnak.
2019. okt. 22. 22:42
26/30 A kérdező kommentje:
Mar azota mashogy fekszik megint. Aludni nem tudok, itt bent,max 3 orakat. Utana ket oras siro gorcs. Nem tudom hogy birom ki. Erre lehet gyogyszer kell mar ..
66%-os!
Neked a külső méhszájad nyílt, a kérdezőnek a belső. Ez az ún. tölcséresedés. Ennek is vannak fokozatai, orvos tudja megítélni, hogy melyik igényel kórházi befekvést és melyik nem.
De miért sírsz? Mi a baj? Alszol, felébredsz és miért sírsz? Olvass, hallgass fülessel zenét, játsz vmi játékot a telefonodon stb ha nem tudsz visszaaludni, de ne hergeld magad. De ha ennyire rossz a helyzet, akkor kérj szakértői segítséget.
2019. okt. 23. 10:04
28/30 A kérdező kommentje:
Nem.lehet aludni. 2-3 orankent maszkalas van ejjel nappal ,de igyekszem.
Igen tenyleg. Most olvastam vissza, neki tényleg a belső.
Mondjuk orvosa válogatja, mert az elsőnél befektettek, ugyanígy 32. héten 2100as mehszaj miatt. Nyilván más ha már van otthon egy gyerek, és persze senkinek nem jó az idegen környezet. Én értem miről beszelsz, én is rettentően rosszul éreztem magam bent. Tudom milyen az amikor még WC-re sem tudsz normálisan elmenni. Viszont ne sírj mert attól nem lesz jobb. Csak mégjobban felhuzod magad vele.
2019. okt. 23. 11:49
30/30 A kérdező kommentje:
Utolso igazad van,hergeltem magam ,meg a hormonok is. Mindenen sirok :)
Kapcsolódó kérdések: