Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Orgazmustol be indulhat a szülés?

Orgazmustol be indulhat a szülés?

Figyelt kérdés
Orgazmusom volt előtte semmi bajom nem volt most pedig enyhén fáj már egy kis ideje a derekam. Lehet hogy be fog indulni a szülés?

2019. okt. 16. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Az elsővel mindent kipróbáltunk: szex, lépcső, szex, csípős kaja, szex, tánc, szex, zöldfűszerek, szex, tonik, szex, szex, szex... nem indult el. A másodiknál semmi ilyesmit nem vetettem be, teljesen magától beindult a vajúdás. 😊 Csak akkor indul, ha kész van rá, teljesen mindegy, mit csinálsz.
2019. okt. 16. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mind harom gyerekem 41-42 heten indult el kifele.

Komolyan mindent kiprobaltam de semmi

A szex sem segitett. Akkor szuletik egy baba ha o akar ... mar ha normalis egeszaeges a terhesseg

2019. okt. 17. 06:02
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
Szobatársamnak igen, és 36 hétre. Gondolom, mas is közrejátszhatott-amiről Ő nem tudott, pl nyíló méhszáj.
2019. okt. 17. 06:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem vált be. Direkt beleadtunk apait - anyait, lett is orgazmus, de szülés csak napokkal később. Már azt hittem császár lesz, mert nem akart kibújni az úrfi. Úgy volt augusztusban születik, aztán szeptember lett belőle.
2019. okt. 17. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!