Milyen vizsgálatokat végeznek el a terhesség elején?
Figyelt kérdés
Hallottam olyat hogy valaki a 6. héten volt orvosnál utána pedig elvetélt és azt mondja azért mert megvizsgálták. Ez lehetséges?2019. okt. 14. 07:03
1/4 anonim válasza:
Nekem csak egy sima rákszűrésem volt. Nem hiszem, hogy ettől el lehet vetélni. Úgy gondolom, ha egy nőt ilyen trauma ér valakit vagy valamit "kell okolni". Ha elbeszítünk valakit aki fontos volt, akkor is felmerül, hogy az orvosok hibája, az én hibám vagy ez és ez miatt történt a tragédia.
2/4 anonim válasza:
Lombikunk volt. A megtapadástól kb 4.hét, a 14.hétig majdnem mindig megvizsgáltak hüvelyi uh-gal. 7 hetesen volt egy laparoszkópos sos műtétem, előtte és utána minden nap néztek hüvelyi uh-gal. 19 hetes vagyok most és a baba tökéletesen fejlődik, a múlt heti genetikai uh alapján.
Ha valaki elvetél korai terhességnél, biztos nem attól, hogy megvizsgálják. Egy normál terhességnél a 6-7.héten néznek szívhangot és utána 2-4 hetente hívnak vissza, orvosa válogatja (illetve hogy magán vagy sztk-s), a 12.heti genetikai uh-ig.
3/4 anonim válasza:
Egy egészséges terhességet nem lehet hüvelyi UH-val, manuális vizsgálattal vagy bármivel bántani, max ha kalapáccsal verik az anya hasát vagy kampóval szurkálják a méhszájat. Nyilván egy vetélés miatt gyászoló nő bűnbakot keres, de egy 4-8 hetes terhesség bármikor "magától" elmehet, vagyis betegség, fejlődési problémák, anyai ártalom miatt.
4/4 anonim válasza:
Az a terhesség anélkül elmegy, ha ennyitől elmegy.
Elsőre volt citológia.
2. Terhességnél nem volt az elején
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!