Lányok, ti hogy mondtatok el a nagyszuloknek, hogy jön a baba?
Ajj, ezek a kiscipos sztorik olyan cukik :))
Én nem voltam ilyen kreatív: mondtam apukámnak, hogy ugye emlékszel, hogy mondtam, h 30 alatt akarok szülni? :D nem kellett sokat magyarázkodnom utána :D
Nálunk vhogy így hangzott:
Én: "Ma voltam orvosnál."
Anyukám: "Miért, valami baj van?"
Én: "Nem, minden rendben van. Csak nagyszülők lesztek."
Anyukám épp kórházban volt, de ott volt vele Apa is.Mi mentünk a nőgyógyászhoz első ultrahangra.. mi tudtuk hogy terhes vagyok, de nekik akkor nem mondtuk csak mikor vissza mentünk a dokitól! Anyukám megkérdezte hogy minden rendben van, és mi megmutattuk az ultrahang képet. Nem hittek a szemüknek, mível sok évet vártunk rá!
Éppen ezen a napon volt a férjem születésnapja, így Ő a babánkat kapta tőlem. Anyukájának is ezt mondta és így tudatta... Megkapta tőlem a legszebb szülinapi ajándékát, egy 7 hetes pocaklakót! 😊 Így tudták meg nálunk!
Ezek mind annyira aranyosak :)
Off: Azt mondjuk tökre nem értem, hogy az én verzióm miért lett ennyire lepontozva, de oke... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!