Mennyire normális terhesség alatt a görcsök?
8 hetes terhességem van 1 evés kisfiú mellet aki 12kg és még altatni kell ölben ,
Estére mindig be görcsöl a hasam ilyen menstruációs görcs szerűség és reggel is arra ébredek hogy görcsöl..
Meg nem voltam a védőnőhöz de majd neki is mondani szeretném meg a dokimnak is majd..csak gondoltam ide is ki írom h hátha tudd valamit mondani..
Szedem az elevitet és mellé pezsgőtablettat is.
Az első terhességemmel nem annyira emlékszek hogy ennyire ilyen sokszor görcsölt volna a hasam .
Pontosan! Amennyire csak lehet, kerüld az emelest!
Pihenj minél többet! Igyál napi 4 liter vizet!
És napi 3x2 Magnerot.
Egyébként ha nem jár vérzéssel, akkor a méhszalagok húzódása is okozhatja, rátehet egy lapáttal, de szm is a fő ok az az emeles/nem pihenés lehet.
4 es,egy 5 évest miért kéne emelgetni.Azért egy 1 éves más...
A pezsgőtablettát felejcsd el!Szedj magne b6-ot,vagy magnerotot!Én 25 hetes vagyok,de még mindig szokott fájni a hasam.
Ne emelgesd a gyereket! Sir egy ket hetig azutan megszokja. Egy kicsit azert merlegelj hogy mi a fontosabb. Az hogy te zzenvedj es esetleg veszelyeztesd a kistesot vagy az hogy a mar 1 eves gyereked ne nyafogjon, sirjon amiert nem olben alszik el.
Nem mellesleg meg jobb erol minel elobb leszokatni, mert ha megerkezik a kisteso akkor mar biztos nem az o hatsojat fogod ringatni. Legalabb nem fogja ezt a caltozast a kicsi erkezesevel aszocialni es talan kevesbe lesz feltekeny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!