Félelmek terhesség alatt?
Jelenleg 8 hetes kismama vagyok és pár napja sokat gondolkodok azon, hogy vajon tényleg készen állok-e az anyaságra.
A férjemmel nagyon jó a kapcsolatunk, mindenünk meg van ami egy baba felneveléséhez kell, biztos anyagi és családi háttér. A babát terveztük, viszonylag gyorsan össze is jött és nagyon boldogok vagyunk. Mégis néha félelmeim vannak, hogy majd mindent jól csinálok-e, hogy ,,életben tudom-e tartani", hogy képes leszek-e rendesen vigyázni rá, hogy elég érett vagyok-e a feladatra, hogy meg tudok-e majd birkózni minden kihívással?
Másnak is vannak ilyen félelmei attól függetlenül, hogy szívvel-lélekkel akarta a babát?
Én is egyfolytában ezen kattogok, szóval gondolom normális.
16hkm
Pontosan ugyanezek a gondolataim 22 hetesen. Meg, hogy eleg-e az én szervezetem arra, h bennem növekedjen, kihordjam, stb. Arra gondolok sokszor, hogy már meg szeretném szülni, csak, hogy ne csak rajtam múljon az, hogy jól van-e. :D én meg nem hallottam másnál ilyen gondolatokat amúgy, úgyhogy megnyugtat, hogy nem csak nekem vannak önbizalom problémáim (én valamiért ahhoz kötöttem) :D
Kitartást, nem vagy egyedül! :)
22hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!