Véletlenül megütöttem tegnap a lábam hátul a térd hajlatnál és lett rajta egy hatalmas lila folt, duzzanat. Ettől ugye nem lehet semmi baja a babának? Van valaki aki esetleg szerzett kék, zöld foltokat a terhesség alatt?
# 1 nem annyira buta kérdés azért. ha izületi gyulladása lesz a kihathat az egész szervezetére pl. ha belső vérzés szintén
de remélhetőleg nem lett komolyabb baj.
Édes istenem...mégis mi baja lenne? Ha csak az nem, hogy a leendő anyja nem százas!
3as,fogj kezet a kérdezővel az ízületi gyulladásos ötleteddel!
Anyám! Ízületi gyulladás egy kis kocctól...
Ha nyilvánvaló butaságot olvasol, nem az a teendő, hogy rákérdezel és ezzel te is faék butának tűnsz, hanem hogy csóválod a fejed, azt mormolod: anyám, mekkora hülyék vannak! És továbbhaladsz.
Mint most mi.
Ez egy régi babona, hogy meglászik a babán, én is ütöttem be, vágtam el, égettem meg magam vasalóval várandósan, de a gyerekeken ezeknek nimcs nyoma.
Unokatesómnak viszont van egy barna folt a combja külső részén. Állítólag az édesanyjának a hasához dobtak egy burgonyát mikor őt várta. Soha senki nem tudja, hogy attól van-e, de ezt szokta mesélni ha kérdezik a foltjáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!