Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Véletlenül megütöttem tegnap...

Véletlenül megütöttem tegnap a lábam hátul a térd hajlatnál és lett rajta egy hatalmas lila folt, duzzanat. Ettől ugye nem lehet semmi baja a babának? Van valaki aki esetleg szerzett kék, zöld foltokat a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
2019. okt. 10. 20:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%
Semmi baja nem lesz. Az első gyerekemmel krumplisütés közben felcsaptam olajjal a pocakomat, lett rajta egy ujjbegynyi égésnyom, a gyereken semmi. Ez csak ostoba babona. De még annak is gyenge.
2019. okt. 10. 21:41
 12/13 anonim ***** válasza:
83%
A 11. héten vittem a kezembe egy húsos ládát, ami megakadt az ajtóban, megutottem a hasamat. Lett egy jó 5 centi széles veralafutasos terület. Elég ronda volt. De nem lett semmi baj.
2019. okt. 10. 21:43
 13/13 anonim ***** válasza:
83%
Téli babám van, nagy pocakkal a jeges járdán akkorát zakóztam, hogy azóta fáj a térdem és mindkét kezem ahogy felfogtam a hasra esést. Semmi baja nem lett a kicsinek.
2019. okt. 10. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!