Vajon ez terhesség, vagy sem?
Kérlek Titeket, ne bantsatok, csak egy kérdést szeretnék a tolem jobban hozzáértőknek feltenni, és akit ez zavar, azt szépen kérem, gorgessen tovább!
A lényeg, hogy 3 nap múlva kellene elvileg megjonnie a menzeszemnek. Tegnap és ma csináltam (tegnap délutáni vizeletbol, ma reggelibol) összesen 3 tesztet. Tudom, miért csinálok ilyen korán, stb (az ilyen válaszokra most nem igazán van szükségem, ha egy mód van rá)... Szóval a tegnap délutáni egy X-epiles volt és ha fehér felületre tettem a tesztet tisztán látszott egy nsgyon nagyon halvány második láthatóan rózsaszín csík, de annyira halványan, hogy rendesen guvasztottam a szemem, hogy lássam. A férjem is látta.
Ma reggel ugyancsak egy X-epiles, de most egy Facelle tesztet is csináltam. Az X-epilesen ugyanaz jött ki mint tegnap, a Facellen semmi nem látszik. Ovu tesztezek, szóval elvileg jókor voltunk együtt, de nem tudom mit gondoljak most. Az egyik teszt miért mutat valami kis halvány reményt, a másikon miért nem látszik semmi?! Tudom, korai még igazából a tesztelés, csak a tegnapi halvány csík kicsit felspanolt és ezért csináltam ma is. Most persze várok arra a következő napokban, hogy megjon-e vagy sem, mert néha bele-bele szurkal a hadamba, szóval nekem az az érzésem, hogy nincs baba, de akkor nem értem a tesztet. Egy hét múlva nyilván már okosabb leszek, mert vagy megjon, vagy nem, de érdekelne, hogy más volt-e így és lett-e baba végül belőle, vagy sem. Még egyszer kérem, aki bántani jönne ide, most ne tegye, nagyon nem esne jól! Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!