Szerintettek mikor érdemesebb válalni a 3 gyerkőcött?
Nekem van 2 kislányom az egyik márciusban tölti a 3 életévét a másik idén augusztusban töltötte az 1 életévét A helyzet az hogy szeretnék még egy kis babócát a lehető leghamarabb és ha lehet fiut várunk, de egyébként mind1 csak semmi probléma ne legyen vele. Na szóval az lenne a kérdés hogy
Anyagilag semmi bajunk!
2 gyerkőcel lehet bírni nem túl elevenek csak néha rájuk jön az 5perc. :) Segítsetek légyszi már kb 3 hónapja ezen töröm magam de nem tudom .. valaki tapasztalat?? vagy egy jó tanács?? köszönöm előre is :)
A fő kèrdésedre a válasz, semmikor sem érdemesebb 3.gyereket vállalni.
A környezetemben élőkön azt látom, hogy a 3 gyerek durva, és leharcoltak, soha nem jut magukra idejük és folyton panaszkodnak. Van egy csaj, aki a meglévő kettővel sem bír, de lassan szüli a harmadikat. Minek?
Nekem 2 van, nem is lesz több, habár eljatszottam annak idején a 3 gyerekes anya gondolatával, de egyből el is hessegettem az ötletet...
4
Nyilván önigazolsz.
Akkor érdemes 3 gyereket vállalni, vagy akárhányat, ha nem bírod elképzelni az életed az adott gyerek nélkül és erkölcsileg, s anyagilag is tudjátok vállalni a felelősséget. A gyerekekért, a párkapcsolatotokért és a te nyugdíjmegtakarításodért,ami kipótolja a kiesett munka-karrierutat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!