6+4 hetesen tapasztalta valaki ezeket a tüneteket?
6 hetes terhes múltam es minden nap eljön a 6-7 óra, és úgy érzem meggyulladok konkrétan annyira ég mindenem. Nincs melegem, inkabb kicsit fázni szoktam.
Illetve a másik érdekes tünetem, hogy gyomorfajasaim vannak, különösen ha üres a gyomrom, szinte azonnal elkezd fájni es rosszul is lesz, valamint ugyanez van, ha tele eszem magam (pedig nem annyira szoktam sokat enni, mert nem nagyon megy az étel) . Valamint mihelyt beülök az autoba, 5 perc múlva mar felfordul a gyomrom. Tudom, terhességnél minden normális, de járt valaki hasonló tunetekkel.
Szia. Nekem csak az utazás okozott gondott. Kocsiban és buszon is émelyegtem, hanyingerem volt és 10 perc után hánytam is.
16 hetes kismama vagyok és csak enyhült valamennyit, kb 1 órát tudok hányás nélkül utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!