Az AFP eredményem 62,8 lett nagyon megvagyok ijedve ez mire utalhat? Szerdán vették le a vért és ma kezdem el a 16. hetet.
tól -ig van.
Mom- értékben: 0,7-2,5 között jó
ng/ml ben: 20-100 ng/ml.
Gyanítom, hogy jó az eredményed. De kérdezd meg a nődokid, az a tuti!!
tehát ez a felső értéke? akkor tényleg magasabb lett....de azt írtad, hogy ma kezdted a 16.hetet, én úgy tudom, hogy betöltött 16.héten kell ezt a vzsgálatot csináltatni....ja és még akkor sem megbízható!Kérdezd majd meg a dokid, lehet elküldenek ide-oda vizsgálatra, de az sem biztos, hiszen a 18.heti UH-ra kell vinned ennek az eredményét, ott megnézik mi a helyzet és ha szükségesnek látják akkor küldenek plusz vizsgálatokra.
De tényleg ne idegeskedj, én úgy tudom eléggé elavult ez a vizsgálat, nyugaton már nem is csinálják, sokszor mutat hülyeséget.
Az egyik ismerősömnek is rossz lett az AFP-je, azt mondták neki gondolkodjon el azon, hogy elveteti-e mert valószínű beteg lesz....hát teljesen kiakadt, aztán később kiderűlt, hogy rosszkor vették le a vért, azóta már 4 éves a gyönyörű és teljesen egészséges kislánya!szóval ne izgulj!biztos minden oké!!
AFP (16.hét) 62,8 ng/ml
Akkor valószínű jó : 20-100ng/ml, az a "jó sáv" mint írtam előbb.
ÚJ DOKI ÉS ÚJ VÉRVÉTEL A NAPOKBAN.
HA MARAD AZ EREDMÉNY GENETIKUS -
EGYÉBKÉNT A VIZSGÁLAT TÖK BESZÁMITHATATLAN EU-BAN CSAK NÁLUNK VAN...
MINDEN JÓT ... -ne aggódj-
Köszönöm a megnyugtató válaszokat!
Elrohantam a Körmendi kórházban mert itt vették le a vért a dokim viszont Szombathelyen van de nem értem el egész nap ott ültem a váróban 1.5 órát és a doki anélkül, hogy ránézett a papíromra közölte velem, hogy menjek oda ahová eddig jártam és becsukta az ajtót.Életemben nem láttam még ilyet!Nem véletlenül van híre ennek a kórháznak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!