Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az AFP eredményem 62,8 lett...

Az AFP eredményem 62,8 lett nagyon megvagyok ijedve ez mire utalhat? Szerdán vették le a vért és ma kezdem el a 16. hetet.

Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 11:05
 1/9 anonim ***** válasza:
mennyi a referencia tartomány?
2010. júl. 16. 11:16
 2/9 A kérdező kommentje:
38,6 van írva.
2010. júl. 16. 11:21
 3/9 anonim ***** válasza:

tól -ig van.

Mom- értékben: 0,7-2,5 között jó

ng/ml ben: 20-100 ng/ml.

Gyanítom, hogy jó az eredményed. De kérdezd meg a nődokid, az a tuti!!

2010. júl. 16. 11:25
 4/9 anonim ***** válasza:

tehát ez a felső értéke? akkor tényleg magasabb lett....de azt írtad, hogy ma kezdted a 16.hetet, én úgy tudom, hogy betöltött 16.héten kell ezt a vzsgálatot csináltatni....ja és még akkor sem megbízható!Kérdezd majd meg a dokid, lehet elküldenek ide-oda vizsgálatra, de az sem biztos, hiszen a 18.heti UH-ra kell vinned ennek az eredményét, ott megnézik mi a helyzet és ha szükségesnek látják akkor küldenek plusz vizsgálatokra.

De tényleg ne idegeskedj, én úgy tudom eléggé elavult ez a vizsgálat, nyugaton már nem is csinálják, sokszor mutat hülyeséget.

Az egyik ismerősömnek is rossz lett az AFP-je, azt mondták neki gondolkodjon el azon, hogy elveteti-e mert valószínű beteg lesz....hát teljesen kiakadt, aztán később kiderűlt, hogy rosszkor vették le a vért, azóta már 4 éves a gyönyörű és teljesen egészséges kislánya!szóval ne izgulj!biztos minden oké!!

2010. júl. 16. 11:26
 5/9 A kérdező kommentje:
terhességi AFP (16.hét) 62,8 ng/ml * <38,6 ennyi van a lapon.A dokimat reggel óta hívom de nem érem el.
2010. júl. 16. 11:27
 6/9 anonim ***** válasza:

AFP (16.hét) 62,8 ng/ml

Akkor valószínű jó : 20-100ng/ml, az a "jó sáv" mint írtam előbb.

2010. júl. 16. 11:31
 7/9 anonim ***** válasza:

ÚJ DOKI ÉS ÚJ VÉRVÉTEL A NAPOKBAN.

HA MARAD AZ EREDMÉNY GENETIKUS -

EGYÉBKÉNT A VIZSGÁLAT TÖK BESZÁMITHATATLAN EU-BAN CSAK NÁLUNK VAN...

MINDEN JÓT ... -ne aggódj-

2010. júl. 16. 11:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem 60,26 lett ebben a 20-100-as tartományban. Ez tökéletes. Nyugi :) Boldog és problémamentes babavárást.
2010. júl. 16. 12:12
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató válaszokat!

Elrohantam a Körmendi kórházban mert itt vették le a vért a dokim viszont Szombathelyen van de nem értem el egész nap ott ültem a váróban 1.5 órát és a doki anélkül, hogy ránézett a papíromra közölte velem, hogy menjek oda ahová eddig jártam és becsukta az ajtót.Életemben nem láttam még ilyet!Nem véletlenül van híre ennek a kórháznak!

2010. júl. 16. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!