Mennyire gyakori barnás vérzés az első trimeszterben és pozitív végkifejlet?
Szia.
9 hetesen velem is ez volt...vereztem. Nagyon megijedtem és kórházba mentem. Nem láttak semmit, addigra lényegében el is múlt a vérzés.
Elmentem magam dokihoz aki látott egy kis sötét foltot, azt mondta hogy ahogy alakul ki a méhlepény.. Előfordulhat és nem feltetlen most vérzett, csak most jött ki belőlem.
Adott progeszteront.
Azóta nem vereztem most vagyok a 23. Hétben és midnen rendben.
Szia!
Nekem is volt párszor az elején barnazas, általában megerőltetés, edzés után. Általában nem volt nagy mennyiség, pár csepp. Nekem ettől függetlenül voltak alhasi fájdalmaim, mindket tunetre magnéziumot, calciumot, c-vitamint kaptam és agynyugalomra voltam ítélve.
Jelenleg 21 hetes vagyok, a baba egészséges, az első trimeszter után nem volt barnazasom. Az alhasi görcsök maradtak, a dokim szerint ez szalaghuzodas, méh növekedés miatti fájdalom, magnerotot szedek ,3x2-t és sokkal jobb tőle. Előtte magneb6ot szedtem, de az kb a tizede a hatóanyagnak mint a magnerot.
Egyébként az én dokim az én esetemben azt mondta, h nem kell ultrogesztant szednem,mert tanulmányok alapján nem oszt, nem szoroz.
Én hittem neki, és most jól is vagyok. :)
9. Hétben vagy, mindjárt eljön a megváltó 12. Hét, minden rendben lesz, meglásd!
Szedjél sok magnéziumot (amennyit a dokid mondott), kalciumot, terhes vitamint, pihenj sokat és minden rendben lesz! :)
21hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!