Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti elfogadnátok az eredményt...

Ti elfogadnátok az eredményt vagy elmennétek máshová is?

Figyelt kérdés
Ha rossz eredménye lenne az első UH-nak (nincs szívhang) elfogadnátok és elhinnétek vagy elmennétek máshová csináltatni egy UH-ot? Szerintük nem tévednek, jó gépük van, én meg hát nem tudom.
2019. okt. 9. 14:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyobb az embrió, mint 6 mm és nincs szivhang, akkor nincs és kész.

Egy 8 hetes terhességnél meg egy teljesen laikus is látja, hogy van-e szívműködés vagy nem. A tévedés abból szokott adodni, hogy túl korai az UH, nincs a petezsakban semmi és tévesen azt gondolják, hogy nincs embrió, holott csak várni kellene pár napot pl, mert pici a terhesség. Olyan nincs, hogy egy

2019. okt. 9. 16:29
 22/28 anonim ***** válasza:
49%
Véletlen elküldtem. Szóval olyan nincs, hogy egy 15 mm-es embrional nem látják a szívműködést, és mégis van.
2019. okt. 9. 16:30
 23/28 A kérdező kommentje:
Értelek :( 20 mm az embrió. Hát, igazából nem reménykedtem, inkább rosszul éreztem magam, hogy egy ilyen dolgot csak elfogadtam, feladtam.
2019. okt. 9. 16:35
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Lesz második UH a műtét előtt.
2019. okt. 9. 17:04
 25/28 anonim ***** válasza:
92%
HÁNY HETES VAGY??? Nagyon nem mindegy. Nekem pl 2 (!!!) héttel kisebb a babám. Tehát ha 7 hetesen mentem volna, és még nem látnak semmit, akkor én is megijedtem volna, mert akkor még csak 5 hetes volt. Szerencsére a 8. héten mentem, amikor volt szívműködés már, de később derült ki, hogy kisebb 2 héttel. Biztos, hogy még legalább egy helyre elmennék!!!!
2019. okt. 9. 18:01
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Missed ab műtét előtt mindig csinálnak még egy uh-t, ők is biztosra akarnak menni!

Tudom, hogy szörnyű, nekünk is volt két missed ab. A harmadik terhességnél kaptam utrogestant, és egészséges kisbabánk született.

2019. okt. 9. 18:25
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, természetesen elmentem másik dokihoz is.
2019. okt. 9. 18:35
 28/28 A kérdező kommentje:
#25 8 hetes vagyok.
2019. okt. 9. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!