Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akiknek van/volt jóslófájásuk,...

Akiknek van/volt jóslófájásuk, mennyi ideig tartott? A fájdalom kihatott a gyomorra?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nekem naponta 1-2x van nagyon erösen, sokáig tart, és mindig megindítja az emésztésemet valahogy, akkor mennem kell nagydologra. Nálatok is így van/volt? 32 hetes vagyok
2010. júl. 16. 10:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Akkor az lehet nem is jósló, hanem gyomorfájdalom. Nekem is van, már elég rég óta pár napra jelentkezik, aztán elmúlik, meg megint előjön. Először gyógyszertől volt, aztán meg nem tudom. Most tegnap is pl nagyon fájt ott lent, de nem a méhem, a beleim (már tudom, meg hát van egy 20 hós lányom, onnan is tudom hogy ez nem a méhem), aztán elmegyek vécére, vagy csak a gázok távoznak (ami nagy fájdalommal jár nálam néha), és minden ok.

Nem lehet hogy neked is a beleid, és nem jóslókat érzel?

Mit szedsz?

32 hetes ikres kismama

2010. júl. 16. 11:44
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem is szokott szélgörcsöm lenni, elöször megijedtem de mikor wc-re megyek vag pukizok akkor elmúlik.
2010. júl. 16. 14:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem az mert menstruációs görcsölés erösebb formában, bár nekem mikor még megjött és görcsöltem, akkor is wc-re kellett mennem. Csak utána ugyanúgy megmarad a mensi szerü fájdalom és sokat szenvedek. Ma rettentö hosszúra nyúlt, magnéziumot szedek, meg a doki pihenésre kötelezett 2000-es méhnyakrövidülés miatt. Csak kíváncsi voltam, hogy a ti gyomrotokra is van-e hatással ez a fájdalom, vagy csak én müködök ilyen bénán:)
2010. júl. 16. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!