Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A xi. Kerületbe az sztk-ba...

A xi. Kerületbe az sztk-ba kihez érdemes menni?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs pénzem magándokira, de csalódni sem szeretnék. Kérlek mondjatok pár tippet, és azt is, h kb milyen az orvos, mennyire alapos, mennyit kér stb...
2010. júl. 16. 00:58
 1/7 A kérdező kommentje:
11 kerületet akartam írni.
2010. júl. 16. 00:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a XI. kerületbe járok dokihoz, de magánrendelésre. A dokim neve: Dr. Tasi Róbert. Ő rendel a XI. ker. sztk-ban is. A Szent Imre kórházban szülnél, ott dolgozik még. Őt ajánlom, nagyon rendes. AZt, hogy mennyit "kér" úgy, hogy nem a magánrendelésre mész, csak a rendelőbe, nem tudom. Szerintem beszéld meg vele az első alkalommal.
2010. júl. 16. 08:18
 3/7 anonim ***** válasza:
hogyhogy mennyit kér? gondolom semmit, ha az sztkba mész. én is XI. kerületi vagyok. most egy kicsit megijesztettél. el fogják várni, hogy adjak pénzt?
2010. júl. 16. 08:40
 4/7 anonim ***** válasza:
sztk alapon nem fogják elvárni, hogy adj pénzt. Én Horváth Ferencről és Nyulasiról hallottam jókat.
2010. júl. 16. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem pedig Balogh Tibor az orvosom, csak sajnos szülést nem vállal. jártam Horváth Ferencnél is, ő is szimpatikus volt
2010. júl. 16. 09:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. A pénzes dolgot a szülésre értettem, gondolom, a kérdező is arra gondolt. Ha felkéri, hogy legyen ott a szülésnél. Ha nem ügyeletesnél akar szülni.
2010. júl. 16. 09:30
 7/7 anonim ***** válasza:
értem, köszönöm. rosszul értelmeztem
2010. júl. 16. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!