Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7+1 hetes terhesen (lombik)...

Jacguier Ivett kérdése:

7+1 hetes terhesen (lombik) kicsi embrió, crl 4,3 mm! Szívcső pulzálás látszik! Élő embrió. Behozhatja a lemaradást?

Figyelt kérdés
Mivel lombik baba, ezért biztos a terhesség ideje. Tegnap uh-on mondta a doki, hogy kicsi a korának, ez nem szokott jót jelenteni, de az embrió él, szívverés van. 1 hét múlva újabb uh, addigra kiderül! Valaki volt ugyan így és behozta a "lemaradást" a kis babája? Legyetek kedvesek, csak normális válaszokat írni. Hasonlóan járt kismamák véleményét kérném! Nagyon köszönöm!

2019. okt. 4. 05:23
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Ma 13 órára elmegyek a saját dokimhoz akinél a 2 nagyobb gyermekemet szültem! Nagyon kíváncsi vagyok hogy Ő mit mondd, mekkorának látja! Meg nem bírom ki csütörtökig amíg nem kell mennem a Pri központba az ottani dokihoz.

Kérlek szorítsatok nekünk!

Köszönöm.

2019. okt. 7. 09:10
 12/23 A kérdező kommentje:
Sajnos minden ugyan az, mint múlt hét csütörtökön! Semmit nem nőtt, szívcső pulzálás van! Nem értem miért nem nő??!! 😥😥😥
2019. okt. 7. 15:08
 13/23 anonim ***** válasza:

Jajjj!!:((((

Valami problema lehet akkor! Mit mondott az orvosod?

2019. okt. 7. 21:19
 14/23 A kérdező kommentje:

Semmit! Azt mondta jóval kisebb, mint amit mondok terhességi hétnek. Nem igazán érti ezt a lombik időszámítást, na mindegy.

16 mm-es petezsák, embriót ugyan akkorának mérte Ő is. Szívcső pulzálás ugyan úgy látszik.... Nem értem, de egész délután csak sírtunk a férjemmel.

2019. okt. 7. 22:08
 15/23 anonim ***** válasza:
Úgy sajnálom! Nincs még minden veszve. A baba él. Még akármi lehet, ne add fel!
2019. okt. 8. 07:45
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon aranyos vagy!

De ha semmit nem nő, akkor az majdnem olyan mintha nem lenne szív pulzálás!

2019. okt. 8. 08:00
 17/23 anonim válasza:
Szia! Hasonló helyzetben vagyunk most mi is, várakozunk. Mikor kell legközelebb menned? Drukkolok értetek!
2019. okt. 8. 13:00
 18/23 A kérdező kommentje:

Szia!

Hogy hasonló helyzetben? Lombik? Ti is már 2 éve vártok rá? Nálatok mi a baj? Mire kell várnotok?

Csütörtökön kell mennem Tapolcára, holnap már 8 hetet töltöm.

Nagyon aranyos vagy, köszönöm. Én is szorítok értetek!

Ha van kedved írd le mi a baj?!

2019. okt. 8. 13:04
 19/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Érdemben nem tudok válaszolni, de nagyon drukkolok, hogy mégis rendben legyen minden!
2019. okt. 8. 21:44
 20/23 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó Válaszoló!

Nagyon köszönöm neked! Hálás vagyok érte!

2019. okt. 8. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!