Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van ez? Gond lehet vajon?

Miért van ez? Gond lehet vajon?

Figyelt kérdés
Második babámat várom, 18 hetes vagyok. Nagyon ritkán érzem mozogni...azt olvastam, hogy a második babát hamarabb lehet érezni. A lepény a mellső falon tapad.
2019. okt. 2. 08:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet amiatt mert mellsőfali a lepény. Semmi gond sincs azzal ha nem érzed annyiszor. :)
2019. okt. 2. 08:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is azért érzed így, mert mellső falon tapadt meg a lepény. Az meg nem törvényszerű, hogy a második terhességnél előbb lehet érezni a magzat mozgását.
2019. okt. 2. 11:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Második terhességem kis korkülönbséggel ikerterhesség volt. Kettő hátsófali lepénnyel. Logikusan (második terhesség, hátsó fal, két baba) hamarabb és erősebben kellett volna éreznem őket. Ehhez képest két héttel később (17. Hét körül) éreztem először mozgást és csak a 20. hét után lett napi rendszerességű.
2019. okt. 2. 11:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ :)
2019. okt. 2. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!