Nagy valószínűséggel terhes vagyok?
Lutri, ha nem sikerül.
Mi évekig így védekeztünk. A baba sem lett volna baj természetesen. Én nem azt mondom hogy ez jó módszer, persze hogy nem az, de attól még mérföldekkel jobb, mint a semmi.
Ha egy férfi időben kiveszi és előtte pisilni is volt, akkor a terhességnek elhanyagolható az esélye. A probléma inkább az önkontroll, ez általában nincs meg.
A semminél lehet több, de nem védekezés. A védekezés során megakadályozzuk, hogy a hímivarsejt találkozzon a petesejttel. Ez lehet fizikailag(óvszer), vagy kémiailag a petesejt eresenek gatlasaval(hormonos fogamzásgátlók nőknek).
És persze ott a másik módszer, amikor megakadályozzuk, hogy a megtermékenyült sejt be tudjon ágyazódni(spirál, rezgyuru).
Ezek védekezési módszerek vagy az elköttetés. Az, hogy nem engedjük telibe be a cuccot, csak az előváladékot, nem védekezés semmilyen szinten.
Fejezzük már be ezt a hülyeséget, hogy védekezésnek tituláljuk. Aztán olvassa a sok kamasz és el is hiszik. Utána meg mehetnek abortuszra és szidjuk őket, hogy miért nem védekeztek.
A kérdésre visszatérve, lehetsz nyilván. Teszt /nőgyógyász fog segíteni kideriteni
Sokaknak látom fing fogalmuk nincs a dolgokról. Attól még, hogy a megszakítás a semmitől több (de nem sokkal ám...), attolattól még NEM VÉDEKEZÉS!! Ez tény, aki ezt nem tudja felfogni, az nem értem minek okoskodik. Így is egy rakás felelőtlenül szexelő tini van, aki ráadásul olvassa is a GYK-t, erre mit lát? Jajj hát a megszakítás igen is védekezés, amellett nagyon kicsi az esélye a terhességnek és így lesznek hipp-hopp tini mamik. Aki nem akar gyereket az képes normálisan védekezni! Ne bíztassuk mar őket szándékosan a felelőtlen szexre..!
Csak az ismerősi körben van 4 lány, akik pontosan így lettek terhesek. Az egyik 4 hónap után lett így terhes, a másik 3 pedig néhány év után. Úgy hogy hagyjuk a melledumálást, a megszakítás soha nem volt védekezés és soha nem is lesz az! Nyugodtan teherbe lehet esni mellette, mint ahogy teherbe is estek már nem egyen. Aki nem akar gyereket, az védekezzen, ilyen egyszerű.
:D akkor elarulom, bár kérkedni nem szoktam, de én kivételesen hivatalosan is értek hozzá.
És nagyon utálom, mikor a tudatlanok osztják az észt.
A természetes módszerek nyilván nem léteznek és nem védekezési módszerek, mert a gyakorin pár laikus azt mondja.
Talán nem ártana tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!