Lehet terhes a parom? Bovebben lent.
Figyelt kérdés
Aug 19. Én Volt meg a paromnak utoljara. Szeptember 23. An Volt orvosnal aki azt mondta neki, hogy nem lat semmit se azt hogy terhes se azt hogy nem nincs ciszta nincs semmi minden rendben neki. 30-35 naposak neki altalaban. Ami adatot rairt a papirra hogy 8mm nyalkahartya. Na most ilyenkor mi van azt mondta neki menjen vissza 1 het mulva ha nem jon meg neki de ezt nem tudjuk kivitelezni. Szombaton csinalt tesztet az negativ lett. Azota eltelt 3 nap es meg mindig se hire se hamva. Mar a 42. Nap. 27 eves.2019. szept. 30. 23:03
1/6 anonim válasza:
Meg van vastagodva a nyálkahártyája...vagy arra utal, hogy meg fog jönni vagy arra hogy terhes.. Ezért hívja vissza egy hét múlvára, mert még az orvos sem tudja mi lesz
3/6 anonim válasza:
A 8 mm nem igazán megvastagodott nyálkahártya, peteérés körül kell ennyinek lennie és utána még vastagszik a progeszterontól. Ha lenne min. 12-13 mm,arra lehetne mondani, hogy megvastagodott és babagyanús.
Szerintem nem volt tüszőrepedése, azért nem jön meg neki.
4/6 anonim válasza:
Szerintem csak simán 1 hónap kimaradt.
5/6 A kérdező kommentje:
Bocsanat 9mm nyalkahartya es bal ov 8mm folliculus. Ennyi van pontosan a papiron. Jobb oldalt nincs semmi.
2019. okt. 1. 12:29
6/6 A kérdező kommentje:
De ez 1 hete Volt pont.
2019. okt. 1. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!