Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csökkent a petezsák mérete?

Csökkent a petezsák mérete?

Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok, ma kíváncsiságból összehasonlítottam a két ultrahang képemet. 5 hetesen GS 1,19 cm. 7+4 hetesen GS 0,09 cm, de a CRL 12,4 mm. Most akkor ez hogy van???

2019. szept. 30. 14:22
 1/4 A kérdező kommentje:
Viszont tisztán emlékszem, hogy azt mondta, hogy ha a petezsákot nézzük 8 hetes terhesség, ha az ülőmagasságot akkor 7 hét 5 nap. De akkor az ultrahang képen miért 0.09 cm?
2019. szept. 30. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elmérte, nem a legnagyobb átmérőt vette alapul. Ha az embrió nő, akkor biztos, hogy nincs probléma! Engem 6 hetesen ijesztettek meg, mikor szerintük 1 hét alatt csak az embrió nőtt, a petezsákra ugyanakkora méretet mértek... Ilyen viszont nincs. Elég, ha egy mm-rel arrébb rakja a kurzort, már hatalmas eltéréseket tud okozni. Próbálj ne stresszelni rajta, csak a CRL számít!
2019. szept. 30. 15:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
0,09 cm-es petezsákban hogy férne már el rgy 1,24 cm-es embrió?
2019. szept. 30. 16:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Pont ezért tettem fel a kérdést...
2019. szept. 30. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!