Első babás kismamik, hogyan kezdtetek hozzá a bevásárláshoz a babának? Milyen méretet vettetek?
9, józan paraszti ész. Pl: aszerint, hogy hány naponta akarsz mosni, annyi garnitúra + 1-2 tartalék. Aztán élesben meglátod, hogy elég vagy kevés, mert pl: bukós és napi 3-4 body is megy a szennyesbe, mert elázik.
Miért lenne tragédia, ha keveset veszel? Bármikor vehetsz hozzá, ki se kell mozdulnod (online).
Felesleges az elején annyit venni,mert nem tudod mekkora lesz. 56os ruhánál kisebbet nem érdemes,a legtöbb picira azok jók.
Mi vettünk 2-3 db 56 és 62es bodyt. Aztán amikor megszületetz,amíg a kórházban voltunk a férjem vett még a megfelelő méretből. Mivel a kórházban adnak rucit így nem volt gond. Mire kijöttünk megvolt minden.
Szerintem érdemes lennie kb 10-15 bodynak (hosszú és rövis vegyesen),4-5 rugdalózó,1-2 naci esetleg,hálózsák.
13, 10-15 bodyhoz hogy jön ki, hogy csak 4-5 rugi?
Újszülöttnek éjjel-nappalra a rugdalózó a legkényelmesebb.
2 db 46-os body, 2db 46-os rugi használtan vettem, hogy legyen 500ft/db. 3kg, 50 cm babára kellett, az 50-es lógott rajta, abban fotoztuk, pont passzolt rá!
14 db 50-es body, 14db 50-es rugi újak
14db 56-os body, 14db 56-os rugi újak
Naponta 2-3 garnitúra ruha fogy, lebukja a baba, kifolyik a kaka. Így is mindennap mosni kell, hogy legyen mindig tiszta, száraz ruha
Szia! Van szárítógéped? Nekem amióta van, kevesebb ruhát veszek a kicsinek, szerintem 10-10 garnitúra teljesen felesleges, általában az első méret amit viszonylag sokáig hordanak, az a 68-as.
Szülés előtt 2 nappal 3.145 g-nak mérték a babámat, erre megszületett 3.750 g-mal....
Ne tárazz be a ruhákból nagyon, én az 56-ossal kezdenék, ha mégis kellene kisebb, apuka majd elugrik és vesz :) .
Lidlben, Aldiban 3.000ft-ért van 5db-os body csomag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!