Megnéznék a tesztem? Mintha lenne ott valami?
2019. szept. 26. 19:42
2/16 anonim válasza:
Valami mintha..
De szerintem holnap reggel csinálj újat első vizeletből..
Mióta késik?
Drukkolok!:)
3/16 anonim válasza:
Ez nagyon halványka. Ha nem jön meg továbbra sem, holnapután lőj el még egyet, de valami normálisabb teszttel, ez az X-epil nem valami jó fajta...
4/16 A kérdező kommentje:
Nem vettem több tesztet....2 napja...élőben jobban látni de nem tudom jelent-e vmit :s köszi az eddigieket!
Úti:arra gondoltam holnap veszek egy fa Elle tesztet és este megcsinálom..állítólag az érzékenyebb teszt..ha van vmi akkor azon látni kell majd
2019. szept. 26. 19:50
5/16 A kérdező kommentje:
Facelle tesztet akartam írni
2019. szept. 26. 19:51
6/16 anonim válasza:
Halvanyan mintha lenne ott egy masodik csikocska. Szerintem is par nap mulva csinalj meg egy tesztet, szerintem ugyanezzel a fajtaval is, melle max masikat, aztan oszd meg velunk is. Drukkolok ☺️
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Holnap írok!
2019. szept. 26. 20:35
8/16 anonim válasza:
Szia! A facelle a legjobb nekem 2 nap késés után délutániból egyértelmű lett.
Ha biztosra akarsz menni, tedd el a reggeli első vizeletet, ameddig nem veszel tesztet.
drukkolok!
9/16 anonim válasza:
Kedves kérdező! A link amit küldtél nem jó! Nem ad be semmit! A többiekről pedig meg van a vélemènyem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!