Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35hetesen visszairtak 2héttel?

35hetesen visszairtak 2héttel?

Figyelt kérdés
Ezt most nem értem.Most jöttek rá,hogy 2héttel el van maradva a kicsi.Nem félidöbe fogant.Hol jo volt a méret hol nem.Akkor most mikor szülök?
2008. nov. 16. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szia,

Én még ilyet nem hallottam, hogy 35 hetesen módosítanának ezen...:O

A terhesség karai szakaszában lehet pontosan megállapítani, hogy mennyi idős a magzat. Utána minden babának egyedi méretei vannak.

Szerintem nézesd meg másik dokival is, nehogy a picinek legyen valami baja.

Remélem semmi gond nincs, csak rosszul mért az orvosod..

2008. nov. 16. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Két héttel késöbb.A 42.héten.Vagy visszaszámolod magad,hogy akkor most 33hetes vagy.Igy a 40.héten.De az a két hét nem sokat fog számitani,mikor már az időpont közelébe jársz.Akkor szülsz mikor a kisbébi ugy érzi.
2008. nov. 16. 14:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb ha megnézeted egy másik dokival is... Nekem a 30. heti ultrahangom mérték el nem kevéssel a babát (mert véletlenül nem a saját dokimhoz kerültem), aztán a saját dokim visszarendelt egy kontroll ultrahangra és megnyugtatott. Jobb ha utánajársz, mert ha 2 hetet úgymond levonnak a terhességedből, akkor igen kicsi az esély, hogy észrevegyék a túlhordást, márpedig sajnos tapasztalatból tudom, hogy a baba túlhordása egyáltalán nem veszélytelen, ha nem jön időben, igenis meg kell indítani a szülést.
2008. nov. 16. 17:47
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek.
2008. nov. 17. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!