Mi fáj a szeméremcsontomnál 35hetesen?
Egy cipőben járunk! Csak nekem az első baba. Nem is gondoltam volna, hogy másvalakinél is vannak ilyen gondok, úgy gondoltam egyedi a problémám. Én is alig tudok fordulni, vagy felkelni, a menés néha groteszk mozdulatokkal tarkított, és sűrű nyögésekkel. Utálom, mert nagyon fáj:-( Nekem viszont nem fáj a derekam.
Holnap leszek 36 hetes.
Azthittem csak nekem van ilyen problémám, de nem. :D
megnéztem mi lehet ez az izom és elvileg a "csípőhorpasz izom" az. Írták hogy azért szokott fájni mert rossz a tartásunk és megrövidül az izom. Nekem speciel brutálisan elviselhetetlen. :D :S
Ha tornázok és rányújtok egy picit, első nap csak sokkal rosszabb, de utána pár napig szinte nem is fáj. A cipőmet néha alig bírom felvenni, nem birom megemelni a lábam. Aki tud hasznos infot hogy hogy lehet megszüntetni teljesen a fájdalmat, az irjon lécci! :D
35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!