18hkm cagyok volt valakinek hasonló mint nekem? Éjszaka sehogy sem jó ha jobbra ha balra fordulok vagy háton fekszem egy idő után fáj.
Figyelt kérdés
Kényelmetlen lehet a babának azért szúrkál?Bár még nem olyan nagy a pocak meg nem vagyok duci alkat anyukám mindig mondja helyezkedik kicsi a hely neki..Még annyi,h.közbe feszül a hasam az mi miatt lehet? Köszönöm2019. szept. 24. 20:50
1/6 anonim válasza:
Én hason alszom
Vagy hason félrefordított csípővel, tehát a hasam oldalt van
18+3 hkm
Az első terhességem alatt is szinte végig félig hason aludtam (41+1 szültem)
2/6 anonim válasza:
Ez már nálam is régóta így van. Most vagyok 29 hetes. Alig alszom valamit éjszakánként. Egyik oldalt sem hagy a baba, egyfolytaban rugdos, mozog még vissza nem fordulok a hátamra.. ott viszont már nehezen kapok levegőt, meg már fáj is a hátam.. így telnek az éjszakáim...
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor sok jóra ne számitsak 😂😂😂 Első irigyellek én mindig hason alvó voltam az nagyon hiányzik de mar nem megy..Nekem ijesztő mikor feszül meg keményedik mert nem tudom mitől de remélem nincs baj☹
2019. szept. 24. 21:21
4/6 anonim válasza:
A kismama párna csodákra képes,szerintem szerezz be egyet :)
Keményedésre szedj több magnéziumot.A feszülés megint más.Nekem ilyen akkor volt ha jelezte,hogy nem jó neki. Hason alvóból,full jobboldalt alvó lettem :D
5/6 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni kérdező. Szülés után sem tudtam hason aludni, akkor a melleim miatt...
6/6 anonim válasza:
4-es valaszolonak igaza van. Minden este lefekveskor aldom azt a valakit, aki kitalalta a szoptatoparnat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!