Csináltak egy terheléses cukorvizsgálatot,120 percre 8 lett. 60 percre 6 0. percben 5,1, idegesség miatt felmehetett eddig?
Elég ideges voltam előző este, az orvosom akkor állapította meg a terhességem, csak azt hajtotta mennyire problémás vagyok és nem jókor jött a baba. Leginkább a családi anamnézis miatt, de vannak egyéb bajaim is.
Na aztán én ezen éjjel kattogtam, este 9 kor ettem, mert maszekon voltunk fél 7-kor került rám a sor, este még ettem egy szendvicset, mert előtte nem igazán tudtam, hányinger miatt...
Aztán másnap 9 körül elkezdődött a vizsgálat. Minden alkalommal 5 perccel előbb vették le a vért. De ez nem számít gondolom.
Nos az a kérdés, hogy mennyire hiteles most ez így nekem?
A doki 2 nap múlva fogad, addig is érdeklődöm.
Egyébként ilyenkor mit tesznek?
Nem. A NŐGYÓGYÁSZnál voltam este fél 7-kor magánrendelésen, aztán későn értünk tőle haza, ezért este 9.körül megettem 1 szendvicset.
Másnap odaadta a beutalót az ambulancián, és mondta menjek levetetni a vért, 9-kor kezdték el kb a terhelést.. De lehet már utána is voltunk valamennyivel.
Először viszont nem azzal kezdték, hanem levették 14 ampulla vért, utána 20 perc bőven eltelt mire behívtak el, hogy igyam meg a cukrosvizet, megittam kb 60 perc múlva az újabbat is levették és így tovább a 120.percig.
Arra emlékszem, hogy negyed 1 kor ért véget az egész, mert akkor hívtam a párom fel, hogy már elég rosszul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!