Járt valaki úgy, hogy 16-17 hetesen a dokifiút látott és lány lett?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ritka, érdekelne olyan történet, aki szintén.így járt 😊
Pusztán kíváncsiság!
2019. szept. 23. 13:36
1/8 anonim válasza:
Engem 22 éve a születésemig fiúnak hittek. Az orvos még mutatta is anyukámnak az ultrahangon, hogy ott a kukac. Hát volt meglepi a szülőszobán amikor a doki bejelentette, hogy gratulálok, kislány. :)
2/8 anonim válasza:
Általában ennyi hetesen azért már jócskán látszik, hogyha kuki van, akkor ott kuki van. Nem nagyok lehet benézni a fiú babákat. :) nyugodtan veheted készpénznek, hogy kisfiad lesz! 😊❤
Gratulálok!
3/8 anonim válasza:
Unokatestvéremnel minden ultrahangon lányt látták, aztán megszületett a kisfia.
4/8 anonim válasza:
Lányt láttak 28 hétig és fiú lett.
5/8 anonim válasza:
A munkatársam lánya szülésig azt hitte,fia lesz és mikor megszült,mondta az orvos,hogy gratulálok,nagyon szép kislány. Nem nagyon örültek neki,mert fiút szerettek volna és már mindent úgy vettek,hogy fiú lesz.
6/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Meg olyan ismerősöm is volt,hogy lányt vártak végig és mikor megszült,közölte az orvos,hogy milyen helyes kisfiú.
7/8 anonim válasza:
1, te a lányom vagy? :)
Kérdező, nekem 97-ben végig fiút mondtak, de nem lepődtem meg, mert én meg minden alkalommal elmondtam nekik, hogy kizárt, úgy érzem, lány (nem lányt akartam, hanem annak éreztem). NEkem lett igazam :)
8/8 anonim válasza:
Erre kicsi az esély, anyukám nem kezeli túl jól a számítógépet, meglepődnék, ha egyáltalán ismerné ezt az oldalt. :)
(1-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!