Szerintetek fiu vagy lany?
Figyelt kérdés
4.dik baba az orvos ketszer azt mondta hogy fiu.a megerzesem megis az hogy lany meg akarkinek mondom az megcafolja az orvos szavat....2019. aug. 12. 11:21
1/9 A kérdező kommentje:
Nyomos okkal kerdeztem..kicsit a lanytol tartok marmint lelkileg..mivel az elso kisbabam kislany volt es 1 evesen elment az angyalkak koze. .. Azert kosszi ezt a.....valaszt
2019. aug. 12. 11:30
2/9 anonim válasza:
Ha az orvos kétszer (!) fiút mondott, akkor látta az ultahangon a péniszét, abból már nem lesz punci. "Akárkinek mondom, megcáfolja" - mégis ki? A sarki közértes? A pedikűrös? Na ne már... Neked meg nem megérzésed van, hanem FÉLSZ attól, hogy lány lesz és összekevered a két érzést. Szóval fiad lesz.
4/9 anonim válasza:
Amikor en vartam babat 3 kulonbozo orvos mondta, hogy fiu lesz... es lany szuletett. Hogy honnan vettek, nem tudom, mert azt allitottak, hogy a baba rossz pozban van.
Igy lett a kicsi Petikebol, Szofinka. A kek holmikbol rozsaszinuek. Semmi sem biztos a mai vilagban.
5/9 anonim válasza:
Nekünk a szülésig kisfiúnk volt, vártuk nagyon a kekre festett kis autós babaszobaba. Aztán a szüleskor gratuláltak az egészseges kislanyunkhoz. Jírtelen azt se tudtam hogy mi legyen a neve. Dóri most 5 éves, tehát a fejlett technika koraba született. A 2. terhességemnél tudatosabbak voltunk. Minden cucc amit vettünk unisex volt és barna lett a szoba. Na akkor érkezett meg a kisfiúnk 😁
6/9 anonim válasza:
Az orvos is tévedhet. Nekem is van olyan ismerősöm, akinek végig fiút mondtak, aztán lány lett. 4d-s ultrahangon biztosabbat tudnak mondani. Amúgy a megérzésre sem lehet adni mindig. Én fiút éreztem, kislányom született.
7/9 anonim válasza:
Mi tortent a kislanyoddal, ha megkerdezhetem, genetikai oka volt?
8/9 anonim válasza:
Honnan tudnánk mi szerinted? De most komolyan. Honnan?
9/9 anonim válasza:
Kicsi az esély, hogy tévednek, de persze azért van. Valószínűbb, hogy fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!