Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudja változtatni még a...

Tudja változtatni még a helyzetét?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt a 30 hetes ultrahangon már fejjel lefelé volt a kicsi.Van ennek valami jelentősége? Így marad? Vagy még van annyi helye, hogy forgolódjon?Szerintetek?

I. fokban érett lepénnyel nem lesz gond?

Köszi előre is!

2010. júl. 15. 07:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem a 23 héttől fejjel lefelé van és esze ágában sincs megfordulni. Szerintem a tied sem fog. Hétről hétre nagyobb és egyre kevesebb a hely neki. Én úgy tudom az I. fokban érett lepény a legjobb és a III.-ban érett se feltétlen a legrosszabb. Ha amúgy minden rendben volt szerintem ne aggódj.

34hkm

2010. júl. 15. 11:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!!Jó babavárást és könnyű szülést kívánok!
2010. júl. 15. 12:47
 3/6 anonim ***** válasza:
30 hétben ha befordulnak a babák,akkor utána már nem nagyon szoktak visszaforogni.De persze vannak kivételek is.
2010. júl. 17. 08:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondolom hogy ő már nagyon nem fog forgolódni:)

Jó babavárást, és hűsölést ebben a nagy melegben!!

2010. júl. 17. 08:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi!Nektek is minden szépet és jót!
2010. júl. 17. 08:49
 6/6 anonim ***** válasza:

szia!

nem szeretnélek elkeseríteni, de még visszafordulhat. én 33 hetes vagyok. 3 hete még szpen feküdt a kis fejével lefelé, de múlt héten az uh-n farral lefelé volt. most szurkolok neki, hogy megforduljon. De az orvos, védőnő szerint butaság, hogy ilyenkor már nem fordulgatnak nagyon. Az utolsó hétben is elronthatja a fekvést! Csinál ő magának helyet! A lepény miatt ne aggódj, nekem 27 hetes volt érett I. fokban. Annyit mondott az orvos, hogy napi 2 liter folyadéknál ne vigyek be többet ha lehet, ne igyak sok tejet, mert elég sokat ittam, és a kalcium felütötte magát. :) Jó babavárást, és nagyon szurkolok, hogy úgy maradjon a babód!

2010. júl. 17. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!