Meddig lehet háton feküdni ha lepény hátul van?
Szia. Erről megoszlanak a vélemények, bár kifejezetten úgy nem olvastam róla, hogy hátul lévő méhlepénynél meddig lehet. Mindenestre a 12. héttől már nem ajánlják, de nem is nagyon fogsz tudni, mert nagyon fog feszülni a hasad. Én is háton fekvős voltam, eleinte még oda kellet figyelnem, de kb. 5 hete már csak az oldalamon tudok feküdni.
Sok sikert a babához. 20 hetes kismama.
Szia!
Én hason feküdtem sokat, de mikor már nagyobb lett a hasam már nem volt rá lehetőség. Jött a háton alvás és az oldalamon. Na az én kicsi lányom mindig jelezte, hogy mi nem tetszik neki és át kellett fordulnom a másik oldalamra, vagy másik pozícióba. Ne aggódj tudni fogod, hogy mikor hogy feküdj, én legalábbis mindig éreztem, hogy kényelmes, vagy nem. Tudni fogod!
Sok sikert a babához!
Szia!
18 hetes terhes vagyok. Elég sűrűn alszok a hátamon (és abszolút nem érzek hasfeszülést), sőt mióta elmúltak a rosszulléteim a hasamon is tudok -ismét- aludni.
Én az oldalamon nem tudok aludni mert úgy érzem megfulladok:S (húz a hasam, fáj a mellem...)
Sem orvos sem védőnő nem mondta, hogy nem lehet háton aludni...
De kérdezd meg az orvsodat, védőnődet ha aggódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!