Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig lehet háton feküdni ha...

Meddig lehet háton feküdni ha lepény hátul van?

Figyelt kérdés
Mert azt halottam hogy ha a baba rajta fekszik az nem olyan jó. És én elég sürűn fekszem háton.
2007. dec. 9. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Erről megoszlanak a vélemények, bár kifejezetten úgy nem olvastam róla, hogy hátul lévő méhlepénynél meddig lehet. Mindenestre a 12. héttől már nem ajánlják, de nem is nagyon fogsz tudni, mert nagyon fog feszülni a hasad. Én is háton fekvős voltam, eleinte még oda kellet figyelnem, de kb. 5 hete már csak az oldalamon tudok feküdni.

Sok sikert a babához. 20 hetes kismama.

2007. dec. 9. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én hason feküdtem sokat, de mikor már nagyobb lett a hasam már nem volt rá lehetőség. Jött a háton alvás és az oldalamon. Na az én kicsi lányom mindig jelezte, hogy mi nem tetszik neki és át kellett fordulnom a másik oldalamra, vagy másik pozícióba. Ne aggódj tudni fogod, hogy mikor hogy feküdj, én legalábbis mindig éreztem, hogy kényelmes, vagy nem. Tudni fogod!

Sok sikert a babához!

2007. dec. 9. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is tudni fogod, mi a jó nektek, mert úgy fogod jól érezni magad. Én mindkét gyereknél a megérzésemre hagyatkoztam és nem lett bajuk. Az elsőnél sokáig feküdtem háton, a másodiknál úgy érzetme, agyonnyom. Bizz az érzéseidben, nem lehet mindenben a nagykönyvet követni! Jó babavárást!
2007. dec. 9. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

18 hetes terhes vagyok. Elég sűrűn alszok a hátamon (és abszolút nem érzek hasfeszülést), sőt mióta elmúltak a rosszulléteim a hasamon is tudok -ismét- aludni.

Én az oldalamon nem tudok aludni mert úgy érzem megfulladok:S (húz a hasam, fáj a mellem...)

Sem orvos sem védőnő nem mondta, hogy nem lehet háton aludni...

De kérdezd meg az orvsodat, védőnődet ha aggódsz.

2007. dec. 9. 20:30
 5/5 anonim ***** válasza:
szia! szerintem is hagyatkozz a megérzéseidre. ahány mama és terhesség annyi féle lehet. Én félidőben járok de szoktam aludni háton, néha felhúzott térdel mert úgy kényelmesnek érzem. Egyébként azt olvastam csak az utolsó időben jobb kihagyni, amikor már nagy a baba, mert akkor esetleg a vérellátással lehet gond.
2007. dec. 11. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!