Magzat is “érzékeny” lehet a gyógyszerre?
Figyelt kérdés
Kell szednem egyet, és a dokim ma kérdezte nem e vagyok érzékeny bármire. Mondtam nem, aztán megkérdezte hogy a férjem?
Nem emlékeztem, és azt mondtam nem. De egy fajtára érzékeny. Akkor most amit felírt nem szabad szednem?
2019. szept. 17. 11:41
1/11 anonim válasza:
Milyen gyógyszer? Mire kaptad? Tudja a doki hogy terhes vagy?
2/11 A kérdező kommentje:
Igen a nőgyógyászom írta fel, semicillin fertőzés megelőzésére kaptuk mert 1 hét mulva vagyok kiirva. A férjem a sumetrolimra érzékeny
2019. szept. 17. 11:50
3/11 anonim válasza:
Beszedheted. Nem azonos a hatóanyag
4/11 anonim válasza:
Mondjuk érdekes egy orvos, aki antibiotikumot ír fel megelőzésképpen.....
5/11 A kérdező kommentje:
Furcsáltam is, mert nincs semmi bajom. De voltunk 6an kismamák nst után mindenkinek felírta ugyanezt
2019. szept. 17. 12:22
6/11 anonim válasza:
Hát én nem szednem be az biztos. Antibiotikumot feleslegesen nem szabad szedni.
7/11 anonim válasza:
Streptocicus miatt szokták adni szülés előtt. Baja nem lesz ha kap az anyuka, de ha nem kap, akkor abból sokkal nagyobb baj lehet, ha van valami fertőzése
8/11 anonim válasza:
7!
Minek előre szedni? A felesleges antibiotikum csak art. Ha nincs bakteriális fertőzés, akkor csak a jó baktériumokat tudja elpusztítani. Még ha egy hét murvára van kiirva: ha nem szül meg még 3 hétig, akkor addig szedi a felesleges gyogysuert???? Életemben nem hallottam még iylen idiotizmusrol
9/11 A kérdező kommentje:
Félek már bevenni, de kérdeztem hogy ezt miért kell és mondta jobb megelőzni, nagyobb baj hogyha elkapok valamit..
4x1-et irt fel.
Plusz Gynoxin 200mg hüvelykapszulát.
2019. szept. 17. 19:37
10/11 anonim válasza:
Ja.... Jobb. Vérnyomás csökkentőt is adhatna, hátha felmegy az is magasra. Vagy antidepresszánst, végül is lehet az ember depressziós is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!