Kinek milyen volt a harmadik terhessége? Sok imserostol hallom, hogy a harmadik volt a legrosszabb. Végig hanytak, olyanok is akiknek az első kettovel ilyen nem volt.
Pont ugyan olyan mint az elso ketto
Vagyis kb semmilyen terhessegi mizeriam nem volt
A szules sem volt nehezebb vagy konnyebb ...
nekem testileg ugyanolyan/konnyebb, de lelkileg sokkal jobban megvisel, mert mar van egy stresszes, hajtos munkahelyem es 2 gyermek var otthon. Az elso baba idejen egyetemista voltam, ott max a vizsgaidoszak volt, ami kicsit farasztobb, a masodiknal meg gyesen voltam, igy eleve otthon. Nem volt bennem az erzes, hogy eleve az esti orakban van csak idom a gyerekekre, amikor mar en is nagyon faradt vagyok az egesz napos hajtastol, hozza se teszem mar, hogy 70 km-re ingazom minden nap busszal, ami a tobbieknel szinten nem volt :D
Szoval ha csak magat a testi oldalt neznem, meg konnyebb is.
elozo vagyok, konkret tunetek:
- elso ket babaval az elejen kis emelyges, most semmi
- korabbi terhessegeknel az elejetol vizesedtem, most kicsit hiztam inkabb ahelyett, de az se sok, viz egyelore semmi
- korabbiaknal tobbet kemenyedett a hasam, sok migrenem volt, most csak 1 eddig, a magnezium jobban segit mint korabban
- most a borom nagyon szep lett es gyorsan no a hajam, korabban et se tapasztaltam
osszessegeben pozitivabb. 20 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!