Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 12 hetes Uh: Szívm : rendben...

A 12 hetes Uh: Szívm : rendben. NT: 45mm. CRL 69mm. És ennyi, ezek jó méretek? A doki körülbelül 2percig nézett elnézést kért mert neki sietnie kellett mert v. ki szült. Kérdeztem hogy minden rendben e van odabökött egy AHA szót és elment.

Figyelt kérdés

Elképzelésem szerint ez hosszabb vizsgálat kellett volna hogy legyen, de nem...

(akihez eddig jártam az 6hetesen tovább nézett mint most, csak aznap nem tudtam menni mikor ő van)

Váci kórház)

Azt mondták hüvelyi lesz, aztán mégsem az lett. Mikor

2010. júl. 14. 20:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hát olvasgattam az eredményeket általában a CRL:55-59ig volt nekünk kicsit több, de az a lényeg hogy ez nem gond:)

Sikeres babavárást mindenkinek!

2010. júl. 15. 12:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves 9.59 NT:0,6 nem túl kevés?A szomszédomnak 1,1 volt és visszahívták 1 hét múlva,mert azt mondta az orvos,hogy ez 11 hétnek felel meg.

Boldog babavárást!

12 hetes km.

2010. júl. 15. 12:45
 13/15 A kérdező kommentje:

Hát amiket én olvasgattam a neten az csak a felső határt szabja meg a 3mm-t.

Bár ebben biztos sem vagyok csak fórumokat topicokban olvasgattam.

De a magán doki biztos szólt volna, ha valami baj van, ne izgulj.

2010. júl. 15. 13:38
 14/15 anonim ***** válasza:
9:59 es vagyok , én is kérdeztem , mert általában 1 - 3 között szokott lenni(legalábbis ezt olvastam), ezért rá is kérdeztem indjárt ott , és azt mondták hogy nincs alsó határ, sőt most mondták a 18-20 hetes genetikain , hogy a 3 mm feletti eredmény is elnőhető, mert ez a mérés nem állandó értéket mutat , hanem pillanatnyit és ez változik.AZt mondták ne foglalkozzam vele , ugynéz ki hogy minden rendben.
2010. júl. 16. 13:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Akkor minden rendben és ez a lényeg!Igazából én sem tudtam az alsó határt,csak az alapján kérdeztem amit a szomszédom mondott.

Kellemes hétvégét!!!!! :)

2010. júl. 16. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!